Gönderen Konu: (Çözüldü)Her Başlatmada Pipelight İndiriliyor  (Okunma sayısı 4473 defa)

Çevrimdışı dev@mehmet

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux Mint 19
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
(Çözüldü)Her Başlatmada Pipelight İndiriliyor
« : 26 Mayıs 2014, 19:01:39 »
Linux'u her açtığımda kullanıcı girişi yapmadan önce (erkan siyahken) "wine downloader" başlıklı pencere (pipelight yükleme penceresi) açılıyor. İşlem yapıyor ve sonra kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir ?
(Ayrıca Linux mint 16'daki paket listesinin yedeğini almıştım. 17'de tekrar yükledim.)
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2014, 21:04:07 Gönderen: metrekup »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Her Başlatmada Pipelight İndiriliyor
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2014, 19:43:15 »
Menü => Tercihler => Başlangıç Uygulamalarında bununla ilgili bir girdi varsa pasfleştirmeyi deneyiniz.

(Ayrıca Linux mint 16'daki paket listesinin yedeğini almıştım. 17'de tekrar yükledim.)

Bu ifade ile tam olarak ne demek istediniz anlamadım. Biraz daha açıklar mısınız?
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı dev@mehmet

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux Mint 19
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2014, 18:07:41 »
16'dayken  yedekleme aracıyla paketlerin yedek dosyasını oluşturdum. 17 geçtiğimde tüm paketleri tekrardan geri kurdum. Ve yaklaşık indirmeyle beraber en az 2 saat sürdü. 16'da karşılaştığım internet sorununa(http://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=820.0) 17'de de karşılaştım. Bu yüzden 17'yi yeniden kurup bu sefer paketleri kendim gerektikçe yükleyeceğim.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2014, 18:17:47 »
Linux Mint 16'daki paketler her zaman Linux Mint 17 ile uyumlu olmayabilir. Ya da siz Linux Mint 16'daki bir paketi kurduğunuzda, Linux Mint 17 deposundaki olası güncel paket Güncelleme Yöneticisi tarafından kurulmak istenebilir.

Pipelight uygulamasının yüklenememe sebebi ise PPA deposunun eklenmemiş olması olabilir. Bu sebeple gerekli eklenti indirilemiyor olabilir.

Kod: [Seç]
sudo add-apt-repository ppa:pipelight/stable && sudo apt-get update
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]