Gönderen Konu: HANGİ LİNUX MİNT İŞLETİM SİSTEMİNİ KULLANMALIYIM  (Okunma sayısı 1852 defa)

Çevrimdışı talhax33

• Yeni Penguen
  • *
Arkadaşlar öncelikle merhaba linux tabanlı işletim sistemine yeni geçmiş bulunmaktayım o yüzden size bir sorum olacak

CASPER CN-VGU2820A CELERON N2820 2.13 GHZ-4GB - 500 GB HDD- INT-15.6 INTEL HD GRAPHİCS

laptobumun özellikleri yukarda belirtildiği gibi win10 yüklüydü ve sürekli takılmalar vs . yaşıyordum daha seri bir işletim sistemi kurmak isterken linuxmint ile tanışmış oldum ilk linux deneyimim ve memnun kaldım gayet hoş fakat aklıma takılan şu ;

LİNUX MİNT CİNNAMON /MATE/ XFCE OLARAK ÜÇ ALT GRUPTA İNCELENİYOR BEN HARD DİSKİ BÖLMEDEN DİREK OLARAK CİNNAMON 64 BİT KURDUM İYİ Mİ YAPTIM KÖTÜ MÜ YAPTIM BİLMİYORUM STABİL ÇALIŞSADA ARABİR OLAN TAKILMALAR SİNİR BOZUYOR TAVSİYENİZ ÜZERİNE SİZCE YUKARDA YAZDIĞIM PC ÖZELLİKLERİMİ DE GÖZ ÖNÜNE ALACAK OLURSAK HANGİSİNİ KURMALIYIM HANGİSİ DAHA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLER VE TATMİN EDER SİZCE AMACIM İNTERNETTE GEZİNMEK ONUN DIŞINDA ÖDEVLERİMİ YAPMAK FİLM VİDEO VS BİRDE UFAKTAN KENDİMİ LİNUXA ISINDIRMAK

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılarımla...

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: HANGİ LİNUX MİNT İŞLETİM SİSTEMİNİ KULLANMALIYIM
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2018, 15:46:43 »
Lütfen aşağıdaki konumuzda belirtilen hususlara göre ve konuda genel sorunlar için istenen çıktı birlikte,

[warning]Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler[/warning]

forum kurallarımız arasındaki yazım kurallarına da özen gösterek yeni bir konu açar mısınız?

[warning]İmla ve Yazım Kuralları[/warning]
Bu konu kilitlenmiştir.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]