Gönderen Konu: Merhabalar :)  (Okunma sayısı 6055 defa)

Çevrimdışı varulven

• Çaylak Penguen
  • **
  • non me tenent vincula, non me tenet clavis
  • Dağıtım: Linux Mint 16 Cinnamon Edition 32-Bit
Merhabalar :)
« : 10 Şubat 2014, 22:58:09 »

Sanırım ilk üye olanlardan biriyim :) Ayrıca forum tekrardan açılmış, hayırlı olsun :)
Özgürlük, dışsal bir ayarlama değil, içsel bir kazanımdır.

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Merhabalar :)
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2014, 23:03:37 »

Sanırım ilk üye olanlardan biriyim :) Ayrıca forum tekrardan açılmış, hayırlı olsun :)

veritabanına bakılacak olursa, 24'üncü üyemiz olarak kayıtlara geçmiş bulunuyorsunuz : ) hoşgeldiniz teşekkür ederiz, inşallah hepimize hayırlı olur..
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı cinseng

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: linux mint 16
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2014, 15:09:59 »
merhabalar nihayet açılmış ve bende üye olabildim.hayırlı olsun.yeni bir linux kullanıcısı adayıyım çünkü, mint 16 yı yüklemeye çalışıyorum dahası keşfetmeye çalışıyorum.hızlı ve süper bir sistem ama windows 8.1 ile aynı anda kurmakta çok zorlandım.acemisi olunca bu tür sorunlar çok normal olabilir elbette.umarım bu form sitesinde iyi bir linux kullanıcısı ve bilgi sahibi olurum.başarılar dostluk ve kolaylıklar diliyorum.

Çevrimdışı Liva

• Penguen
  • Basit Düzey Mint Kullanıcısı
  • Dağıtım: Mint 17.3
  • Grafik Kartı: AMD Radeon R4 and R5 Graphics
  • İşlemci: AMD A6 Quad Core 1.8 Ghz
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2014, 13:12:51 »
Nihayet forum açılmış. Herkese hayırlı olsun. Kaydolan 49. kişi olmuşum. :)
~~~~~   Bazı insanlar o kadar fakir ki tek sahip oldukları şey para...   ~~~~~

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2014, 13:58:05 »
hoşgeldiniz hepiniz :)
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı Quaoar

• Çaylak Penguen
  • **
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2014, 18:47:10 »
Merhaba,yeni alanadınız hayırlı olsun. Site kapandı sanmıştım daha sonra googleda rastladım. :) Yalnız yanlış anlamayın ama veritabanı niye silindi?

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2014, 20:47:01 »
Merhaba,yeni alanadınız hayırlı olsun. Site kapandı sanmıştım daha sonra googleda rastladım. :) Yalnız yanlış anlamayın ama veritabanı niye silindi?

Merhaba hoşgeldiniz, teşekkür ederiz.

Veritabanı yedekleri elimizde mevcuttur lakin biz daha önce LKD'ye bağlı olarak faaliyet gösteren linuxmint.org.tr alan adı ve yedekleri ile başlamamayı tercih ederek, bağımsız olarak yeni bir başlangıç yapmak istedik.

Çevrimdışı kystn

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: mint 15
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2014, 14:52:19 »
Merhabalar;

Linux sevenlere hayırlı olsun inşallah!!

Çevrimdışı FurkanYC

• Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2014, 15:07:47 »

Veritabanı yedekleri elimizde mevcuttur lakin biz daha önce LKD'ye bağlı olarak faaliyet gösteren linuxmint.org.tr alan adı ve yedekleri ile başlamamayı tercih ederek, bağımsız olarak yeni bir başlangıç yapmak istedik.
Mantıklı :)

Çevrimdışı hsngrms

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Arch Linux
« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2014, 21:34:17 »

Hayırlı olsun @Ocean & @Butterfly.

.org.tr gitti ama .net.tr ve -tr.org uzantılı iki fork'u çıktı :) .net.tr radikal kararlar alarak independent olurken, -tr.org ise ".org.tr based" kaldı. :) Teşbihte hata olmaz diyerek benzetmemi hoş karşılamanızı umuyorum.  ;)

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
« Yanıtla #10 : 26 Şubat 2014, 21:57:01 »
Hayırlı olsun @Ocean & @Butterfly.

.org.tr gitti ama .net.tr ve -tr.org uzantılı iki fork'u çıktı :) .net.tr radikal kararlar alarak independent olurken, -tr.org ise ".org.tr based" kaldı. :) Teşbihte hata olmaz diyerek benzetmemi hoş karşılamanızı umuyorum.  ;)

Merhaba Hasan hoşgeldin :) Seni burada görmek güzel.

Evet senin de söylemiş olduğun gibi bağımsız olarak yolumuza devam ediyoruz. Resmiyet bizim için hiç önemli değil, amacımızın resmi olması bize yetiyor aslında :) LKD tarafından bize "org.tr" alan adınının tarafımıza verilebileceği beyan edildi ancak biz herhangi bir talep ve istekte bulunmadık. Bundan sonra buradan devam ediyoruz, pek tabi dileyen diğer forumlardan dileyen buradan yardım alır kapılarımız yardıma ihtiyacı olan tüm kullanıcılara açık :)

sen nasılsın görüşmeyeli ?

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #11 : 26 Şubat 2014, 22:03:11 »
Hoş geldin Hasan.

Bağımsız demek yerine, Bağımlı kalmamayı tercih ettik demek daha doğru olabilir.
Önemli olanın sıfatlar edinmek yerine gönüllerde yer edinmek olduğunu düşünüyoruz.
Tüm gayretlerimizin bu yönde olacağını umuyoruz.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2014, 22:05:03 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı hsngrms

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2014, 03:35:18 »
Merhaba Hasan hoşgeldin :) Seni burada görmek güzel.

Evet senin de söylemiş olduğun gibi bağımsız olarak yolumuza devam ediyoruz. Resmiyet bizim için hiç önemli değil, amacımızın resmi olması bize yetiyor aslında :) LKD tarafından bize "org.tr" alan adınının tarafımıza verilebileceği beyan edildi ancak biz herhangi bir talep ve istekte bulunmadık. Bundan sonra buradan devam ediyoruz, pek tabi dileyen diğer forumlardan dileyen buradan yardım alır kapılarımız yardıma ihtiyacı olan tüm kullanıcılara açık :)

sen nasılsın görüşmeyeli ?
Hoşbulduk Samet. Teşekkür ederim.

İyiyim çok şükür, askerliği bitirdim geldim. :)

Artık yeniden aktifim ancak aradan geçen uzun zamanda unutulan çok şey oldu sanırım bir süre aktifliğim yardım bazında Arch Linux Türkiye dışında bir yere yansıyamayacak.

Hoş geldin Hasan.

Bağımsız demek yerine, Bağımlı kalmamayı tercih ettik demek daha doğru olabilir.
Önemli olanın sıfatlar edinmek yerine gönüllerde yer edinmek olduğunu düşünüyoruz.
Tüm gayretlerimizin bu yönde olacağını umuyoruz.
Hoşbulduk @Butterfly

Aracımız olan özgür yazılım ve Linux, amacımız insanlarımız için iyilik yapmak, bu yoldan sapmadıkça gönüllerde olacağız.

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2014, 16:40:50 »
Hoşbulduk Samet. Teşekkür ederim.

İyiyim çok şükür, askerliği bitirdim geldim. :)

Artık yeniden aktifim ancak aradan geçen uzun zamanda unutulan çok şey oldu sanırım bir süre aktifliğim yardım bazında Arch Linux Türkiye dışında bir yere yansıyamayacak.

Sevindim adına, önünde ki büyük engellerden birini aşmışsın. İnsan bu dönemlerde sosyal/sivil yaşantıya uyum sağlayana kadar biraz zaman geçiyor (bende öyle olmuştu). Haliyle askerde özgür yazılımdan da uzak kaldın sanırım amma velakin taşların yerine oturması uzun sürmez tahminimce senin için :)

Çevrimdışı hsngrms

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #14 : 27 Şubat 2014, 22:31:40 »
Sevindim adına, önünde ki büyük engellerden birini aşmışsın. İnsan bu dönemlerde sosyal/sivil yaşantıya uyum sağlayana kadar biraz zaman geçiyor (bende öyle olmuştu). Haliyle askerde özgür yazılımdan da uzak kaldın sanırım amma velakin taşların yerine oturması uzun sürmez tahminimce senin için :)
İnşallah öyle olur, sağol :)