Gönderen Konu: Paneli komut satırıyla default haline getirme  (Okunma sayısı 4346 defa)

Çevrimdışı Panta rhei

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: 19.3
  • Masaüstü Ortamı: Xfce
  • Grafik Kartı: Intel Atom Processor Z36xxx/Z37xxx Series Graphics
  • İşlemci: Dual core Intel Celeron N2840 (-MCP-)
Paneli komut satırıyla default haline getirme
« : 29 Şubat 2020, 20:53:38 »
Sistemi kurduktan sonra gelen paneli sildim, yeni panel oluşturdum fakat içerikleri istediğim gibi olmadı, şöyle bir komut buldum fakat son mate kısmı yanlış

Kod: [Seç]
gsettings reset-recursively org.mate.panel

mate in yerine xfce denedim gnome denedim ,komut satırından 2 kere taba basarakta 420 tane alternetiflere baktım fakat bulamadım eski paneli böyle bir komutla geri getirebiliri miyim?

Kod: [Seç]
gsettings reset-recursively org.
şu haldeyken 2 kere taba basıyorum ve ne argümanlar alabilcek diye gösteriyor ama bulamadım?
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2020, 20:56:09 Gönderen: Panta rhei »
In GNU/Linux We turst

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Paneli komut satırıyla default haline getirme
« Yanıtla #1 : 29 Şubat 2020, 21:02:56 »
Alıntı
Kurulum Öncesi ve Sonrası
Kurulum aşamasında ve sonrasında, kurulumla alakalı yaşadığınız sorunlara ait yardım alabileceğiniz forum alanı. Lütfen bu bölüme kurulum ile ilgisi olmayan hususlarda konu açmayınız.

[member=3332]Panta rhei[/member] , sizce sorunun bu bölümle bir alakası var mıdır? Konuları uygun bölümlere açarak yardım etmemizi kolaylaştırabilirsiniz.

Ayrıca sizin hangi masaüstü ortamını kullandığınızı ancak tahmin edebiliriz, lütfen açtığınız konularda aşağıdaki hususlara özen gösteriniz. Mesela genel sorunlar için istenen komutun çıktısını paylaşsanız, doğrudan bir öneri sunabilirdik.

[warning]Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler[/warning]

Geri dönüş yapılmadığı için konu kilitlenmiştir.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2020, 02:31:26 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]