Forum yazılımının böyle işlevi yok maalesef. Bu işleve sahip eklentileri araştırdım, şu an için bir şey bulamadım.
Bununla birlikte, böyle bir işlevin bir şey değiştireceğini de sanmıyorum. Bahsettiğiniz konuyu bir çok alana ekledik. Ama yine de gözardı ediliyor. Hatta ilgili konuyu paylaşıp, içerikte bulunan bir komutun çıktısını istediğim halde dönüş yapmayanlar olabiliyor. Daha ne yapabiliriz bilmiyorum. Yani bağlantı veriyorum ve şu çıktıları da ekleyin diyorum, ama konuya bakıp dönüş yapmayan bir çok üye oluyor.
Durum buyken, bu şekilde davranmayı adet haline getiren forum üyelerine destek vermek için çabalamamızın bir anlamı yok. Vaktimizi çar çur edecek değiliz, sanırım bizleri "cevap robotu" zannediyorlar. Kendi adıma rahatsız edici bir davranış şekli olarak görüyorum. Bir süre önce bu şekilde davranışı adet haline getiren üyeleri, önce uyarı ve moderasyon kapsamına alıp, devam edimesi halinde engellemeye başladık. Bu davranışı yepyeni bir üye yapıyorsa ve konuya dönüş yapmıyorsa, doğrudan engelliyoruz.
Bu forumda 6 yıl ve öncesindeki forumda da 3 yıla yakın zamandır, Linux Mint için destek vermeye, özgür/açık kaynak yazılımları yaygınlaştırmaya ve bunlar için destek vermeye gayret ettik. Teşekkür dahil olmak üzere, herhangi bir beklenti içine girmedik. Tek beklentimiz var, sorunu/soruyu anlayabilecek ve kaynağını tespit etmeye yarayacak kadar bilgi paylaşılması ve akabinde olumlu ya da olumsuz dönüş yapılması.