Gönderen Konu: [Çözüldü] Atheros QCA9565 / AR9565 - Kablosuz ağ bağlantı yavaşlığı sorunu  (Okunma sayısı 9489 defa)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Wicd kurduktan sonra, varsayılan ağ yöneticisinin nasıl pasifleştirileceğini bağlantıdaki konuda anlatılıyor. Ağ yöneticisinin uygulamacığını (nm-applet) anlatıma göre kolayca pasifleştirebilirsiniz. Wicd'de varsayılan ağ yöneticisi gibi çalışıyor, bahsettiğiniz şekilde değil, zaten kablolu ağ aygıtının sanal olarak kablosuz ağ aygıtı vazifesi görmesi olanaklı değil.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı joshquunn

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6
  • Grafik Kartı: AMD Radeon R5 + Radeon HD 8500
  • İşlemci: AMD A8 6410
o zaman tam anlamıyla yanlış bir anlayıp anlatım yapmışım. neyse şimdilik kablosuz ağ hız sorunum ortadan kalktı sanırım wicd uygulaması ile. Ben yine de bir süre gözlemlemek istiyorum konuyu kilitlemezseniz iyi olur olumlu olumsuz tekrar dönüş yapabilirim.

Mesajlar Birleştirildi.
iki gündür ara ara speedtest'e soktum hız konusunda hiç sıkıntı görmedim konuyu çözüldü olarak işaretliyorum. ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim iyi çalışmalar
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2020, 12:13:44 Gönderen: joshquunn »
my lifestyle determines my deathstyle

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Rica ederiz.

[okay]Sorun çözüldüğü için konu kilitlenmiştir.[/okay]
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]