sudo apt-get install mint-meta-mate
Bu özellik sadece Cinnamon'da mı var? Ben Mate kullanıyorum, ben de bu şekilde Cinnamon açabiliyor muyum?
sudo apt-get install mint-meta-cinnamon
Cinnamon'un yanına en uygun masaüstü ortamı Mate olacaktır. Aşağıdaki komut ile kurulum yaptıktan sonra oturumu kapatınız. Sonrasında MDM görüntü (giriş) yöneticisinden seçim yapıp Mate masaüstüne ulaşabilirsiniz.Kod: [Seç]sudo apt-get install mint-meta-mate
Verdiğiniz komut ile kurulum yaptım ve oturumu kapattım.Yeniden oturum açtığımda yine aynı giriş ekranı çıktı. Yani Mate seçeneği yoktu.
sudo apt-get install -f
Alıntı yapılan: HALDUNHİTAY - 01 Temmuz 2014, 14:30:01Verdiğiniz komut ile kurulum yaptım ve oturumu kapattım.Yeniden oturum açtığımda yine aynı giriş ekranı çıktı. Yani Mate seçeneği yoktu. Aşağıdaki komut ile eksik kurulmuş olabilecek bağımlı paketleri kurmayı deneyiniz.Kod: [Seç]sudo apt-get install -f
Ortam değişimi: Lütfen '/media/cdrom/' sürücüsüne 'Linux Mint 17 _Qiana_ - Release amd64 20140530'olarak etiketlenmiş diski takın ve enter tuşuna basın.
Merhabalar verilen komutu kullandım fakatKod: [Seç]Ortam değişimi: Lütfen '/media/cdrom/' sürücüsüne 'Linux Mint 17 _Qiana_ - Release amd64 20140530'olarak etiketlenmiş diski takın ve enter tuşuna basın.çıktısını aldım.Kurulumu usb üzerinden yaptım buradan sonra ne yapmam gerek ?
sudo apt install kde-full