Gönderen Konu: Kurulum sorunu  (Okunma sayısı 3549 defa)

Çevrimdışı skyfie

• Çok Yeni Penguen
  • *
Kurulum sorunu
« : 10 Temmuz 2014, 18:05:52 »
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım ve linux mint 17 yi indirdiğimde kurulumda bazı problemler yaşadım öncelikle usb ye yazdıkdan sonra kurulum otomatik olarak yada masaüstüne hiç bir kısayol gelmedi ve kurulumu başlatamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Kurulum sorunu
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2014, 18:09:17 »
burada ki  ve burada ki bağlantıları incememiş miydiniz ?
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı skyfie

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2014, 18:30:06 »
hocam baktım baktımda benim bios daha farklı gibi daha önce usb den kurulum yapmıstım windows kurulumlarında usb yazdırmayı zaten aynı programdan yapmışız oradaki universaldan yaptım bende

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2014, 22:08:13 »
ISO dosyasını Windows altında Linux Live USB Creator ile yazdırmayı deneyiniz. Ayrıca buradaki araç ile USB belleği Fat (Fat32 değil) olarak biçimlendirmek de denebilir. Kurulum sonrası BIOS'dan USB belleğin ilk açılış yapacak aygıt olarak seçili olduğuna emin olun. Ya da açılış sırasında her sistem için farklı olan açılış aygıtı seçme kısayolunu kullanın. Örneğin benim sistemimde F9 tuşu ile açılış yapacağım aygıt seçilebiliyor.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]