Gönderen Konu: [Çözüldü] Metasploit kurulumu?  (Okunma sayısı 4896 defa)

Çevrimdışı Marslı

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: linux mint 17 cinnamon x86
[Çözüldü] Metasploit kurulumu?
« : 30 Temmuz 2014, 19:09:55 »
arkadaşlar bu metasploit nasıl kurulur acaba? biraz uğraştım ama yapamadım?  :(
Eeb sitesinden indirilen dosya ".run" uzantılı. run uzantılı dosya nasıl çalıştırılıt diye sorsak daha mantıklı olur aslında..
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2014, 22:34:45 Gönderen: Marslı »
Eğer evrenin bir sonu varsa, bir akvaryumdaki tutsak balıklarız anlamına gelir bu; sonu yoksa, sonsuz karanlıkta kaybolmuş koyunlarız demektir!

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım
  • Dağıtım: Linux Mint 19.3 Tricia
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Ynt: metasploit kurulumu?
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2014, 22:13:39 »
İndirdiğiniz .run uzantılı dosyayı aşağıdaki komut ile çalıştırılabilir yapabilirsiniz..
Kod: [Seç]
chmod +x dosyayı-sürükle-bırak
Dosyayı çalıştırılabilir yaptıktan sonra, indirdğiniz dizinde terminali açıp aşağıdaki komut ile kurulumu yapabilirsiniz. Eğer web sitesinden indirdiyseniz dosyanın adı metasploit-latest-linux-installer'dir. Eğer dosya isminde değişiklik yapmadıysanız aşağıdaki komut ile setup ekranını açabilirsiniz.
Kod: [Seç]
./metasploit-latest-linux-installerekrana gelen pencereden ayarlamaları yaptıktan sonra kurulumu başlatabilirsiniz..
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..

Çevrimdışı Marslı

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: linux mint 17 cinnamon x86
Ynt: metasploit kurulumu?
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2014, 22:27:26 »
vallaha helal olsun :) nihayet kurabildim. meğerse bu kadar basitmiş. :D teşekkür ederim anony
Eğer evrenin bir sonu varsa, bir akvaryumdaki tutsak balıklarız anlamına gelir bu; sonu yoksa, sonsuz karanlıkta kaybolmuş koyunlarız demektir!