Gönderen Konu: Hafiza Kart Sorunu  (Okunma sayısı 13134 defa)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Hafiza Kart Sorunu
« Yanıtla #15 : 18 Kasım 2014, 15:28:36 »
Konu aynı olduğu için yeni konu açmak istemedim. Müzik çalarımda kullandığım flash diskimi biçimlendirip yeniden yükledim, sorunsuz kullanıyorum (Fat32). Ancak sistem benim flash belleğimi USB BELLEK (sistem büyük harfle yazdığı için ben de aynen yazdım) olarak tanıyor. Bu sorunmudur, bilmiyorum. Windows da baktığımda da bu tanıma şekli devam ediyor.

Biçimlendirme yaparken etiket (label) kısmına otomatik olarak bu ifade (USB BELLEK) eklenmiş olmalı. Bir sorun meydana getirmez. Linux Mint'in kendi aracıyla mı (mintstick) biçimlendirdiniz? İsterseniz Diskler aracı yardımıyla etiketi değiştirebilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı ihsaniye

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: linux Mint 19
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
« Yanıtla #16 : 18 Kasım 2014, 20:48:02 »
 GAREZ kart Kingston 4 gb hafıza kartı, kilitte sorun yok...
Butterfly ; biçimlendirmeyi ev dizininde kartın üzerine sağ tıkladığımda 'biçimlendir' sekmesini seçerek yaptım. Adını değiştirmek pek önemli değil, şu anda görüntü aşağıdaki gibi

dedim ama yapamadım: ekran görüntüsünü aldım, resimler dosyasına kaydettim, buraya eklemek için yukarıdaki ' Resim Ekle ' simgesine tıkladım,' bu işaretin imlecin yanıp södüğü noktada ve diğer şekillerde defalarca resimler dosyamdaki ekram görüntüsüne kopyala yapıştır yaptığım halde olay gerçekleşmedi, ön izlemede görünmedi, üstad bu arada bu konuda da yardımcı olurmusunuz?

Kuralı unutmuşum, yeni bir konu altında yardım istemem gerekiyor, benzer konu yoksa yeni bir konu açacağım.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 23:36:47 Gönderen: ihsaniye »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
« Yanıtla #17 : 18 Kasım 2014, 21:42:39 »
Sisteminizdeki resimleri sürükleyip bırakarak ya da kopyala yapıştır ile forumda paylaşamazsınız. Bunun için önce örneleri burada bahsedilen paylaşım alanlarına yüklemelisiniz. Yüklediğiniz alanda forumlarda paylaşmak için hazır kod etiketleri bulunur, örneğin bu alanlara yüklediğiniz resimlerle ilgili img ya da IMG kod etiketlerii içindeki resim bağlantılarını foruma yapıştırmalısınız.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 21:45:10 Gönderen: Butterfly »

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı ihsaniye

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: linux Mint 19
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
« Yanıtla #18 : 18 Kasım 2014, 23:37:28 »
Evet sayenizde başardım, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 23:45:30 Gönderen: ihsaniye »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
« Yanıtla #19 : 19 Kasım 2014, 09:15:38 »
[member=35]ihsaniye[/member], sizin kart okuyucunuz ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum, dediğim gibi mintstick uygulaması ile biçimlendirme yapılırken etikete "USB Bellek" ifadesi atanmış o kadar.