Alıntı yapılan: Fitilli Daniyal - 05 Nisan 2014, 08:15:38Eludecraft; eee dotada boyle olan bi karakter daha var. Diana'yı pek severim, söyle bakalım adını. Ama sakın Phantom Assasin deme. Diana ağırlığını oyunun ilk dakikasından itibaren koyuyordu ve çok uzun mesafelerden adama atlayabiliyordu.
Eludecraft; eee dotada boyle olan bi karakter daha var.
Alıntı yapılan: GAREZ - 03 Nisan 2014, 22:33:41şu avatar çözünürlüğü mü boyutumu ne düşük bi resim koyayım dedim olmadı büyük geldi... düzeltin... url ile yüklenen resmin boyutunu niye kısıtladınız ki?Merhaba, forum üzerinde avatar boyutlarının 70x70 olarak ayarladık. Pikselleri daha yüksek bir avatar resmi yüklemek istediğiniz de, otomatik olarak boyutlandırılıyor. URL ile yine aynı şekilde avatar yükleyebilirsiniz, onlar da aynı şekilde piksel değerleri yüksek olsa da, 70x70 olarak yeniden otomatik olarak boyutlandırılıyor. 70x70 değerleri az geliyorsa, piksel değerlerinin ne kadar olmasını istersiniz tarzında bir anket açıp, ortak bir karar verebiliriz isterseniz.
şu avatar çözünürlüğü mü boyutumu ne düşük bi resim koyayım dedim olmadı büyük geldi... düzeltin... url ile yüklenen resmin boyutunu niye kısıtladınız ki?
Linux'ta Dont Starve varmış. Vay be... Desene Linux artık oyunlarla tanışıyor.
Alıntı yapılan: Eludecraft - 05 Nisan 2014, 19:49:59Linux'ta Dont Starve varmış. Vay be... Desene Linux artık oyunlarla tanışıyor. Oynamak istediğim çok oyun var da, steam efendiye yetecek param yok.
Steam crack'le kanıyormuymuş?
Ben de ilk sezonu izlemiştim. slında beğenmiştim ama diziler hızlı ilerlemediği için bir zaman sonra konsantrasyonumu kaybediyorum. Bi bakmışsın izlemez olmuşum. Bir de dizi uzasın, senaryo karışsın, millet heyecanlansın diye devamlı iyi karakterlerin işleri hiç yolunda gitmiyo; bu da ayrı bir saçmalık.
Yahu onu anladık da, Don't Starve; Steam üzerinden sunulmuş bir oyun. Elbet Steam'le bağlantı isteyecektir?
Alıntı yapılan: Fitilli Daniyal - 05 Nisan 2014, 21:43:31Yahu onu anladık da, Don't Starve; Steam üzerinden sunulmuş bir oyun. Elbet Steam'le bağlantı isteyecektir?Windows üzerinden oyun indirip cracklediysen anlarsın. Oyunlar tek başlarına geliştirilir, sonra Stream için ayrıca .dll eklenir. Cracklersen bu .dll'yi ve giriş dosyasını değiştirirsin. Linux'ta da aynı mantık.
Linux steam oyunlarınada mı bulaştı bu crack muhabbeti ? illegal mantığına karşı olduğumuzu unutmamakta fayda var
Alıntı yapılan: Ocean - 05 Nisan 2014, 23:48:32Linux steam oyunlarınada mı bulaştı bu crack muhabbeti ? illegal mantığına karşı olduğumuzu unutmamakta fayda var Elbette öyleyiz hocam daaaaa, öğrenci adam da ne gezer para?