Linux dağıtımlarını neredeyse hepsi benim önerdiklerimde dahil Grub kurulumu yapar. Yani Grub kurulumu için Android gibi ayrıca bir şey yapmanız gerek yok. Gözünüze kestirdiğiniz bir kaç dağıtımı deneyin.En fazla 1 hafta sonra başka bir kurarsınız. Böylelikle sizin için ideal dağıtımıda bulmuş olursunuz. Ha bu arada Elementary OS denmeden es geçmeyin. Youtube ve Google bolcca kaynak var.
Manjaro XFCE 32 Bit Bunu merak ettim bi deniyeceğim sonrada bu en son söylediğinizi kurmayı düşünüyorum.
Grup konusunda evet Grup2 yi yükledi bu dağıtım. Ama şimdide Android x86 dağıtımı görünmüyor onu uçbirimden eklemem gerekecek sanırım forumlarda arama yapıcam eğer elinizde direkt kaynak varsa paylaşır mısınız ?
- Bence, siz,
- en az 16 GB bir harici disk'e,
- Linux Mint kurun ; http://www.linuxmint.net.tr/rehber-linux-mint-16-resimli-kurulum-rehberi/
Şuan zaten Linux Mint 17 Mate 32 bit işletim sistemini kurdum az önce bunla takılıyorumda fazla özelleştiremedim nedense. Panel arayüzünde bile eskisi kadar özelleştirme yok. Eskiden kısaltabiliyorduk. Yanlardan felan şimdi kalmamış. Satırlandırabiliyoduk felan. Tabi siz kodlarla yapıyosunuz.
Birde Fn. Tuşlarım çalışmıyor şuanda mesela. TouchPad i kapatamıyorum :S
Güncellemeri yapıyorum bakalım neler olucak. Yeniyim bu işlerde şöyle bilmem gereken ince işler varsa temasal felan bişeyler söyleyin.
Mesela slaxta ekrana widgets ler koyabiliyorduk bunda mate de neden yok ?