Gönderen Konu: Güncellemelerin Çakışması.  (Okunma sayısı 3213 defa)

Çevrimdışı dest

• Çaylak Penguen
  • **
    • Facebook Adresi
  • Dağıtım: Xubuntu 18.04.1
Güncellemelerin Çakışması.
« : 12 Eylül 2014, 18:02:43 »
Arkadaşlar ne zaman güncelleme gelse takır takır yapıyorum ama bu sorun çıkarır mı diye düşünmeye başladım çünkü tüm güncellemelerde farklı açıklamalar var ubuntu debian felan durmadan başka birşeyler yazıyor bende seri seri günlük güncelliyorum. Neden bu kadar fazlalar böyle ve hep geliyorlar ?

Bu sıkıntı yapar mı ?
Intel Pentium Dual Core P6200 (3M cache, 2.13 GHz) | 4GB DDR3 | Integrated Intel GMA HD

facebook.com/destfuat

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Güncellemelerin Çakışması.
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2014, 18:11:58 »
Güncelleme Yönetici ile varsayılan olarak 3. seviyeye kadar güncelleme alırsınız. 4. ve 5. seviye de çekirdek, X sunucusu ve ya dbus gibi sistemin çalışmasına etki edebilecek güncellemeler bulunur. Son kullanıcı 4. ve 5. seviye güncellemeleri işaretlemezse sıkıntı yaşama olasılığı çok düşüktür.

[Rehber] Linux Mint Güncelleme Yöneticisi

Linux Mint bu güncelleme sistemini son kullanıcıyı daha az sorunla muhatap etmek için geliştirmiştir.

Linux'da diğer işletim sistemlerinde olduğu gibi sadece sistem ile ilgili güncellemeleri almazsınız. Depodan kurduğunuz veya varsayılan olarak kurulu gelen uygulamalarında güncellemesini alırsınız. Bu sebeple aldığınız güncellemeler diğer işletim sistemlerine göre çok olabilir veya çeşitlilik gösterebilir.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2014, 18:18:30 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı meda

• Penguen
  • Dağıtım: Manjaro-Lysia 20.0 X64 KDE
  • Masaüstü Ortamı: KDE
  • Grafik Kartı: GT 940MX
  • İşlemci: İ7 7500U
Ynt: Güncellemelerin Çakışması.
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2014, 18:56:18 »
Güncel kalmanız çok iyi bir şey sistem kararlılığını artıdığı gibi karşılaşılan sorunlar en aza iner.
Farklılık göstermesi ise kullanılan depo ve taban olarak kullanılan dağıtımdan kaynaklanır.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;Peynir ekmek değil amaAcı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;Bedava yaşıyoruz, bedava.
                   Orhan VELİ"