Gönderen Konu: Linux İçin Terraria Geliyor!  (Okunma sayısı 8166 defa)

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
Linux İçin Terraria Geliyor!
« : 16 Eylül 2014, 18:45:33 »
Terraria'nın resmi sitesinde yazan habere göre Linux ve Mac OS için de Terraria geliştiriliyor. Ancak kesin bir çıkış tarihi belirtilmiyor. 

Kaynak: http://terraria.org/news/terraria-for-mac-linux-in-development

Çevrimdışı dest

• Çaylak Penguen
  • **
    • Facebook Adresi
  • Dağıtım: Xubuntu 18.04.1
Ynt: Linux İçin Terraria Geliyor!
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2014, 02:55:08 »
Bu oyun o kadar sarıyor mu ya ?
Survival bi oyun sanırım gördüğüm kadarıyla online mi oynanıyor yoksa single player mi oynuyosun bunu ? Gerçi tahminim map konusunda yetersiz olacaktır ama oynamadan bilemeyiz tabi.
Nasıl bişey ?
Intel Pentium Dual Core P6200 (3M cache, 2.13 GHz) | 4GB DDR3 | Integrated Intel GMA HD

facebook.com/destfuat

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2014, 19:40:08 »
Bu oyun o kadar sarıyor mu ya ?
Survival bi oyun sanırım gördüğüm kadarıyla online mi oynanıyor yoksa single player mi oynuyosun bunu ? Gerçi tahminim map konusunda yetersiz olacaktır ama oynamadan bilemeyiz tabi.
Nasıl bişey ?
Minecraft'ın 2 boyutlusu. Ancak burada sizin de dediğiniz gibi oyunda yapılardan çok macera yönü biraz daha ağır basıyor. Tekli veya çok oyunculu(çevrimiçi) oynayabilirsin. Ayrıca harita eklenebiliyor. Genel ağda(internette) haritalar bulabilirsiniz.

Çevrimdışı dest

• Çaylak Penguen
  • **
    • Facebook Adresi
  • Dağıtım: Xubuntu 18.04.1
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2014, 04:13:41 »
Kafamı dağıtıp minecraft gibi saatlerce vakit geçirebilir miyim ? Ben 22 yaşındayım. Bilgisayar oyunlarını çok severim. Minecraft'ı sevmemin sebebide survival ve alet edevat konusunda tamamen sizin hayal gücünüzle sınırlı. En geniş map. Bu oyunun bu sınırları çoğu oyunu yerle bir ediyor. Gta nın oyunlarında bile bi yerden bi yere ulaşmanız saatlerinizi almıyor. Sanırım onun yerini tutamaz. Neyse zaten bende bu ara sektör değiştiricem gidip korku oyunları felan takılıcam.
Intel Pentium Dual Core P6200 (3M cache, 2.13 GHz) | 4GB DDR3 | Integrated Intel GMA HD

facebook.com/destfuat

Çevrimdışı linuxmodel

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.2 Rafaela Cinnamon / 64 Bit
« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2014, 14:02:30 »
Birkaç ay önce android versiyonu indirime girince satın almıştım. Daha sonra oyunu açıp kurcaladım biraz, hiç bişey anlamamıştım. Bir hafta öncesine kadar bir daha da açmamıştım oyunu. Sonra madem satın aldım, öğrenip oyunu bitireyim dedim, şimdi de elimden düşürmüyorum telefonu. Çok keyifli bir oyun, tavsiye ederim.

Çevrimdışı kental

• Çaylak Penguen
  • **
  • Can sıkıntısı işte. Bir dala tutunamadık.
    • Kişisel Blog
  • Dağıtım: Linux Mint Cinnamon 18.1 64 Bit
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: ATI HD4850
  • İşlemci: Core 2 Quad
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2014, 14:01:17 »
Alıntı yapılan: dest
Kafamı dağıtıp minecraft gibi saatlerce vakit geçirebilir miyim ? Ben 22 yaşındayım. Bilgisayar oyunlarını çok severim. Minecraft'ı sevmemin sebebide survival ve alet edevat konusunda tamamen sizin hayal gücünüzle sınırlı. En geniş map. Bu oyunun bu sınırları çoğu oyunu yerle bir ediyor. Gta nın oyunlarında bile bi yerden bi yere ulaşmanız saatlerinizi almıyor. Sanırım onun yerini tutamaz. Neyse zaten bende bu ara sektör değiştiricem gidip korku oyunları felan takılıcam.
 Windowsa erişebilme imkanınız varsa amnesia: the dark descent (sanırım böyleydi) tavsiye ederim. Kulaklıkla gece oynadığınızda tüylerinizin diken diken olduğunu fark edebilirsiniz. Steam üzeriden satın alabilirsiniz.

Çevrimdışı Quaoar

• Çaylak Penguen
  • **
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2014, 20:00:01 »
Windowsa erişebilme imkanınız varsa amnesia: the dark descent (sanırım böyleydi) tavsiye ederim. Kulaklıkla gece oynadığınızda tüylerinizin diken diken olduğunu fark edebilirsiniz. Steam üzeriden satın alabilirsiniz.
Yanılmıyorsam Amnesia'nın Linux sürümü de vardı :)