Gönderen Konu: Play on linux LOL sorunu.  (Okunma sayısı 6706 defa)

Çevrimdışı ilkaygavaz2

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17 64bit
Play on linux LOL sorunu.
« : 03 Ekim 2014, 08:59:05 »
Merhaba arkadaşlar linux mintte yeniyim fakat çok hoşmua gitti neyse konumuza dönelim.Play on linux üzerinden indirdiğim oyun exraxting edilirken legaueoflegends2 diye birşey indiriyor 30mb lık o yüklenirken hata çıkıyor ve işlem devam edemiyor lütfen yardım edin. iyi forumlar.
Linux çekirdeğinin nasıl çalıştığını umursamayan, ama sadece Linux kullanmak isteyen çok fazla insan var. Bu da Linux un ne kadar güzel olduğunu anlatan güzel bir övgü.  -  Linus Torvalds

Çevrimdışı Fitilli Daniyal

• Kıdemli Penguen
    • /Anarzift
    • Dümen Dergi
  • Dağıtım: Linux Mint 20.1 Cinnamon
  • Masaüstü Ortamı: Gnome
  • Grafik Kartı: AMD R9 M265X - İntel HD Graphics 4600
  • İşlemci: İntel İ7 4720 HQ
Ynt: Play on linux LOL sorunu.
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2014, 09:51:05 »
O indirdiği Wine sürümü. Onunla ilgili yardımcı olamayacağım, birazdan gelirler fakat LOL ile ilgili bir sorun yok, Wine'ın o isimle adlandırılmış bir sürümü o. 
Sorgulamaya başlayan bir bilgisayar kullanıcısının son durağı Linux'tur.

(Fitilli Daniyal için bknz: AMAT - İhsan Oktay Anar)

Çevrimdışı ilkaygavaz2

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17 64bit
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2014, 11:17:33 »
Öncelikle teşşekürler sorunu çözdüm play on linux'u kaldırıp tekrar uç birimden yükledim 250mb civarında.Ama bu sefer işletim sistemi takılmaya, kitlenmeye başladı.Hiç birşey yapamıyorum google chromeyi açıyorum 5dk sonra hemen kitleniyor(genelde 2.bir işlem yapmaya başladığımda).Sırf buyüzden windowstan yazıyorum bu konu hakkında yardım edebilirmisiniz ?
Linux çekirdeğinin nasıl çalıştığını umursamayan, ama sadece Linux kullanmak isteyen çok fazla insan var. Bu da Linux un ne kadar güzel olduğunu anlatan güzel bir övgü.  -  Linus Torvalds

Çevrimdışı dest

• Çaylak Penguen
  • **
    • Facebook Adresi
  • Dağıtım: Xubuntu 18.04.1
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2014, 14:03:46 »
Bende çok uğraştım Lol yükemeyi ama olmadı bi sürü farklı sornla karşılaştım. Mesela patch atamadım bi yerden sonra. Sonra karışırırken dosyaların yerını buldum windpwstan patch li dosyalarla değiştirdim oyna giriş yaptım ! yaptım yapmasına ama ses var görüntü yok. Karakter yürüyor koşuyor skil atıyor ama görüntü yok. Onlada baya bi uğraştım ettim en son pes ettim. Res atıp windows7 den giriyoru oyuna oynayacağım zaman.
Intel Pentium Dual Core P6200 (3M cache, 2.13 GHz) | 4GB DDR3 | Integrated Intel GMA HD

facebook.com/destfuat

Çevrimdışı Fitilli Daniyal

• Kıdemli Penguen
    • /Anarzift
    • Dümen Dergi
  • Dağıtım: Linux Mint 20.1 Cinnamon
  • Masaüstü Ortamı: Gnome
  • Grafik Kartı: AMD R9 M265X - İntel HD Graphics 4600
  • İşlemci: İntel İ7 4720 HQ
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2014, 15:31:24 »
Arkadaş LoL yüklemiyor. PlayonLinux üzerinden indirdiği bir oyun wine betiği olarak LeagueOfLegends2 adli betiği kullanıyormuş. Orada bir sıkıntı çıkmış.
Sorgulamaya başlayan bir bilgisayar kullanıcısının son durağı Linux'tur.

(Fitilli Daniyal için bknz: AMAT - İhsan Oktay Anar)

Çevrimdışı dest

• Çaylak Penguen
  • **
    • Facebook Adresi
  • Dağıtım: Xubuntu 18.04.1
« Yanıtla #5 : 04 Ekim 2014, 14:54:32 »
Anladım. Yanlış anlamışım ben. İyi forumlar :)
Intel Pentium Dual Core P6200 (3M cache, 2.13 GHz) | 4GB DDR3 | Integrated Intel GMA HD

facebook.com/destfuat