Gönderen Konu: gdebi .deb dosyalari kurarken bazen kendini kapatiyor.  (Okunma sayısı 3594 defa)

Çevrimdışı muarke

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: LMDE
merhaba arkadaslar google da kisa bir arama yaptim ama daha once boyle bir sorunla karsilasan olmamis sanirim . benim sorunum gdebi ile bir program kurmaya calistigimda bazen kurulum ekrani donuyor ve bir sure sonra kendi kendini kapatiyor. ikinci denemede bir sorun olmuyor basari ile yukleme yapiyor. bu sorunla skype ve chrome yuklerken karsilastim. ne gibi bir problem oldugunu ya da ilerde basimi agritip agritmayacagi konusunda bilgisi olan var mi acaba?

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: gdebi .deb dosyalari kurarken bazen kendini kapatiyor.
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2014, 18:18:11 »
Şifrenizi yanlış girince kapanıyor olabilir. Eğer öyleyse normal bir durum.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı muarke

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2014, 20:27:46 »
Sifrede sorun oldugunu sanmiyorum aslinda gdebi ile kurulum yaparken sifre girdigimi hatirlamiyorum, kapanma sorunu install sirasinda oluyor. Daha dogrusu install butonuna bastigim anda donuyor ve bir sure sonra otomatik olarak kapaniyor.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2014, 21:34:21 »
Aşağıdaki komutlar ile Gdebi'nin daha yeni (0.9.5) sürümünü kurmayı deneyebilirsiniz.

Kod: [Seç]
wget -c --no-check-certificate http://ftp.tr.debian.org/debian/pool/main/g/gdebi/gdebi_0.9.5.5_all.deb
wget -c --no-check-certificate http://ftp.tr.debian.org/debian/pool/main/g/gdebi/gdebi-core_0.9.5.5_all.deb
sudo dpkg -i *.deb
sudo apt-get install -f
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı muarke

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2014, 14:14:36 »
ust surume guncelleme yaptim master pdf programini sitesinden indirip kurarken yine ayni sorunla karsilastim daha dogrusu bu sefer deb den dosyalari cikarttiktan sonra gdebi kendini kapatti, tekrar gdebi ile kurmak icin actigimda kaldigi yerden devam etti. biraz sinir bozucu olsa da boyle kullanabilirim sanirim, buyuk bir sorun olacagini dusunmuyorum ilginiz icin teseekkurler.