Güle güle kullan Toros.
Sağolasın fortran abi.
Toros Duvar kağıdı güzelmiş benzeri kağıtlar varsa paylaşabilir misin ? Yalnız sağından solundan imzalı olmasın.
Debian kararlılığı nasıl ? Sanırım Gnome-Shell 3.14 kullanıyor.
Sistemi bu hale getirmek için baya uğraşmışsınız.
Merhaba shadow,
Hayır Gnome Shell 3.4 kullanıyor. Öncesinde koyu bir Gnome Shell hayranıydım ancak sürüm 3.4'ten sonra gerek kullanım tarzı gerekse donanıma(özellikle de ekran kartına) çok yük bindirmesi nedeniyle eski tadı vermediğini hissettim. 2012den sonra Gnome Shell kullanmayı bıraktım. Öncesinde Xfce ve Mate kullandım sonrasında KDE'nin bana en yakın masaüstü yöneticisi olduğuna karar verdim ve o zamandan beridir Netrunner ile KDE kullanıyorum.
Debian Wheezy kararlılık konusunda iyi ancak güncel değil. Bence Jessie'den daha kararlı ancak bir o kadar da güncel değil

Masaüstüne çok fazla uğraşmadım açıkcası bir kaç küçük tema ile bu görünümü elde edebilirsiniz. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki kullandığım temalar GTK 3.4 ile uyumlu olduğu için güncel Gnome Shell'de aynı görüntüyü vermeyebilir.
GTK teması= Mac OS Lion
buradan ulaşabilirsiniz.
Gnome Shell teması= Shell OSX
buradan ulaşabilirsiniz.
Docky teması= Mountain Lion
buradan ulaşabilirsiniz.
Pencere teması= Adwaita Cupertino
buradan ulaşabilirsiniz.
Duvar kağıdı= Galaxy gears
buradan ulaşabilirsiniz.
Simge teması= Fs
buradan ulaşabilirsiniz.
Benzer duvar kağıtları(Galaksi görünümünü ve renklerini sevenler için) içinse bir kaç bağlantı;
GalaxyGalaxy1Galaxy2Galaxy3