Gönderen Konu: Linux Mint 17.1 Rebecca Kararlı Sürüm ISO Dosyaları Test Sürecinde  (Okunma sayısı 6540 defa)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Linux Mint 17.1 Rebecca Kararlı Sürüm ISO kalıpları hazırlanıp ve test sürecine alınmaya başlandı.

Cinnamon ve Mate masaüstü ortamları için hazırlanan Kararlı Sürüm ISO kalıpları ile ilgili gelişmeleri aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

http://community.linuxmint.com/iso

Linux Mint 17.1 Rebecca Kararlı Sürüm ISO kalıp dosyaları, bu test sürecinden başarıyla geçip onaylandıklarında FTP sunucularındaki yerlerini alacaklar.
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 17:08:28 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı fortran

• Kıdemli Penguen
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
  • Dağıtım: Linux Mint
Teşekkürler.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
Linux Mint 17.1 Rebecca Cinnamon ISO dosyaları, başlangıç animasyonu ve mobil genişbant bağlantı ile ilgili bir kaç düzeltmeyi içerek biçimde yeniden hazırlanacakmış.

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı meda

• Penguen
  • Dağıtım: Manjaro-Lysia 20.0 X64 KDE
  • Masaüstü Ortamı: KDE
  • Grafik Kartı: GT 940MX
  • İşlemci: İ7 7500U
RC iken indirdiğimde 200 MB güncelleme ile geliyordu. Umarım kurduktan 5 dakka sonra 200-300 MB arası güncelleme istemez.  ;D Benzer durumu LMDE ile yaşamıştım.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;Peynir ekmek değil amaAcı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;Bedava yaşıyoruz, bedava.
                   Orhan VELİ"

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
@Shadow, Sürüm Adayı (RC) ile kurulum yaptı iseniz yeniden kurulum yapmanıza gerek kalmayacaktır. Gelen güncellemeler ile otomatik olarak kararlı sürüme geçersiniz.

Linux Mint 17.1 Rebecca Kararlı Sürüm ISO dosyaları test sürecini geçerek onaylandılar.

ISO dosyalarının onaylaması ile ilgili Linux Mint genel bloğundaki açıklamaya aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

http://blog.linuxmint.com/?p=2711

Çevrimdışı meda

• Penguen
  • Dağıtım: Manjaro-Lysia 20.0 X64 KDE
  • Masaüstü Ortamı: KDE
  • Grafik Kartı: GT 940MX
  • İşlemci: İ7 7500U
Nemo arka planı kararması gına geldi artık. Herhangi yazılım açıldığında Libre veya Banshee ... gibi uygulamalar açılınca arka plan bazen koyu gri oluyor. Tamamen Nautilus tabanından çıkabilse iyi olur. Linux aleminde sanırım en az sorun yaratan Dolphin.

[member=8]Butterfly[/member] ekstra bilgi için teşekkür ederim.

Keşke masaüstü düzenleme ya da tek elden simge boyutları, masaüstü sıralaması gibi  biraz daha özellik eklenebilse sanırım bu tür bir özelliği 17.2 görürüz.   8)
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;Peynir ekmek değil amaAcı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;Bedava yaşıyoruz, bedava.
                   Orhan VELİ"