Merhaba arkadaşlar. Sizden bir konuda yardım talep etmekteyim. Linux minti başarılı bir şekilde yükledim. En azından ben böyle düşünüyordum. Masaüstüne gelen simgelerden home bölümünün asıl kullanım alanımız olduğunu biliyorum. Bilgisayar sekmesi de tüm bağlı bileşenleri bize gösteriyor.
Şimdi ben linux mint i tek işletim sistemi olarak kurdum ve 500 GB harddisk im var. Tüm bölümleri sildim ve tek bölüm olarak kurdum. Ayriyeten içinden 4GB takas alanı ayırdım. Fakat bilgisayarım dan girince aşağıdaki resimdeki gib iki disk görünmektedir.

Dosya sisteminin haricinde birde kendi hdd imin bir simgesi görülmektedir (Western Digital marka). Bu diske girmek istediğimde ise bana şu hatayı veriyor.

Ayriyetten forumda okuduğum kadarıyla fdisk gibi bir komutla hdd içeriğini görmeniz gerekli. Bu da aşağıdaki resimde mevcuttur.

Şimdi ben bu durumda Hdd simgesini silip sadece "Dosya Sistemi" simgesini görmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.
Bu arada flash disk lere erişimde hiçbir problemim yoktur. Tıklama ile anında girebilmekteyim