Gönderen Konu: Kullanımda Olan Bölümler Ayrılsın mı ?  (Okunma sayısı 4209 defa)

Çevrimdışı Çağrı07

• Penguen
    • Kayıt Formu
  • Dağıtım: Linux Mint 19.1
  • Masaüstü Ortamı: XFCE
  • Grafik Kartı: Nvidia GeForce GT 730m (4 GB VRAM)
  • İşlemci: İntel Core i7 3630QM
Kullanımda Olan Bölümler Ayrılsın mı ?
« : 19 Aralık 2014, 22:33:39 »
Merhabalar, LMDE ve Cinnamon'un yanına ayrı bir diske Linux Mint XFCE sürümünü kuracağım, ama disk bölümlendirme tablosuna gelmeden önce başlıkta ki gibi bir sorunum var. Şimdi çıkan bu soruya evet dersem diskimi biçimlendirir mi ? TEŞEKKÜRLER  :)
Yaşlanıyorum...

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Kullanımda Olan Bölümler Ayrılsın mı ?
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2014, 22:42:59 »
Bu mesajı kurulum sırasında bağlı olan bir disk bölümü varsa alıyor olabilirsiniz. İlgili soru bağlı olan bu disk bölümünün ayrılmasını isteyip istemediğinizi soruyor. Kuruluma devam edebilmek için hiç bir disk bölümünün bağlı olmaması gerekir, soruya "Evet" cevap veriniz. Ya da kurulum sihirbazını kapatın ve  masaüstünde görünen bağlı diske/disklere sağ tıklayıp ayırın (umount). Tüm disk bölümlerinin ayrıldığından emin olduktan sonra kurulum sihirbazını yeniden başlatabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Çağrı07

• Penguen
    • Kayıt Formu
  • Dağıtım: Linux Mint 19.1
  • Masaüstü Ortamı: XFCE
  • Grafik Kartı: Nvidia GeForce GT 730m (4 GB VRAM)
  • İşlemci: İntel Core i7 3630QM
Ynt: Kullanımda Olan Bölümler Ayrılsın mı ?
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2014, 11:41:45 »
[member=8]Butterfly[/member] hocam, geç cevap verdiğim için özür dilerim, Kurulum sırasında sorulan soruya "Evet" yanıtını vererek kurulumumu başarıyla tamamladım. XFCE sürümü gerçekten çok hızlı ve biraz modern ile sade arası bir masaüstü ortamı olmuş, ben pek beğendim, tam bana göre :) Yardımınız için çok teşekkür ederim :)
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 11:53:15 Gönderen: Çağrı07 »
Yaşlanıyorum...