Diğer konudaki gönderdiğiniz ileti tastamam bu başlıkla ilgiliydi.
Bu kadar abartmaya gerek yok canım, burası altı üstü masaüstü görüntülerinin paylaşıldığı bir bölüm. Olmadık çerçeveler çizmenin alemi var mı?
Çerçeveler çizmekle ilgili konu burası değil mi, sizin iletiniz bu konuya işaret etmiyor mu? İlgili mesajınızın ekran görüntülerinin paylaşıldığı konuyla ilgili ne gibi bir yorum taşıdığı ise halen muamma.
Zaten bu konuda görüşünüzü iletmediniz mi? Bu sebeple iletinizin taşınması kadar doğal bir şey olacağını sanmıyorum.
Farklı konuları bu konuyla ilişkilendirerek verdiğiniz cevapların sizi hiç de haklı çıkarmadığını farketmeniz sebebiyle olduğunu sanıyorum.
Anket konusundan bahsetmişsiniz, konuyu kapattığımızı nerden çıkardınız. Yaptığım açıklama aşağıda.
[member=612]hwpplayer1[/member], anketin açılmamasının sebebi, yeterince yorum yapılmamış olmasıdır. 1 hafta içerisinde bir miktar bildirim olabileceğini öngörmüştüm. Bu maddelere eklentilerin yüklü olarak gelip gelmemesi eklenebilir. Bir miktar daha bekleyelim.
İlgili ankete açılacak seçenekler ile ilgili yeterli geri dönüş olmadığı kanatimdeydim, hala öyle düşündüğüm için beklemeye aldım. Linux Mint TR'de böyle bir uygulama yok, isteyen üye ilgili konudan bildirimde bulunabilir ve değerlendirme sonrası anketin açılıp açılmayacağına karar verilir. Bu bir yönetim tercihidir, bu tip uygulamalara gidilmesinin uygulama başlatılması ile ilgili sebepleri mutlaka vardır.
Konuda kopartılan gürültüden bahsetmişsiniz, bence siz gürültü koparmaya çalışıyor olabilirsiniz.
İlgili konuda her ekran görüntüsüne "çok güzel olmuş" benzeri yorumları değerlendirelim isterseniz. Şimdi sorarım size bir kaç üye daha benzeri iletiler göndermeye başlarsa ne olur bu konunun hali. Düşünün bir ekran görüntüsü arkasında onlarca benzer iletiler. Bunun ekran görüntüsü ile ilgil bir yorum olduğunu da hiç sanmıyorum.
Evet, forumumuz gerçekten özgür yazılıma destek olmak amacıyla kurulmuştur. Bir yılı bile doldurmayan forumdaki bu gayret her yanından fışkırıyor. Bu mümkün olduğunca böyle devam edecek, biz bu desteği gerçek anlamıyla vermeye devam etme gayret içindeyiz. Siz de her zaman yaptığınız gibi seyretmeye devam edebilirsiniz. Ayinemiz iştir, gerisi palavra ve demogoji.
alıntı içinde alıntı olması kime ne sağlıyor? Bu konuları karmaşıklaştıran alalade bir alışkanlıktan başka bir şey değil. Her hangi bir yararı da yok. Siz tabii bunu da özgürlükle GNU ile bağdaştırısınız biraz sonra, ben tutmayım sizi.