Gönderen Konu: mail hakkında  (Okunma sayısı 4345 defa)

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: KDE
mail hakkında
« : 26 Ocak 2015, 14:00:38 »
artık windows 7 kullanmayı bıraktım ve tamamen sistemim de linux mint kurulu
windows live  (outlook)da hesabım vardı ve artık onuda kullanmak istemiyorum  windows uygulamalarının linux muhadilleri var peki mail konusunda windows live outlook ve gmail in linux muhadili nedir 
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 14:03:51 Gönderen: osmanturkq »
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
Ynt: mail hakkında
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2015, 18:16:23 »
Outlook e-posta istemcisi için Thunderbird, Lightning, Evolution, KMail, Claws Mail gibi yazılımları kullanabilirsiniz.
Gmail? Gmail'in e-posta istemcisi yok diye biliyorum. Gmail bir yazılım değil. Gmail bir e-posta servisi. Gizlilik konusunda farklı servisler arıyorsanız Tutanota'yı deneyebilirsiniz.

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: KDE
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2015, 22:07:12 »
Outlook e-posta istemcisi için Thunderbird, Lightning, Evolution, KMail, Claws Mail gibi yazılımları kullanabilirsiniz.
Gmail? Gmail'in e-posta istemcisi yok diye biliyorum. Gmail bir yazılım değil. Gmail bir e-posta servisi. Gizlilik konusunda farklı servisler arıyorsanız Tutanota'yı deneyebilirsiniz.

ben şöyle sorayım outlook ve gmail gibi mail uzantısı farklı bir mail hesabı almayı düşünüyorum
outlook windows un oldugu için kullanmayı düşünmüyorum muadil bir mail adresi almak istiyorum ama galiba pastayı gmail ve outlook paylaşıyor büyük çogunluk onlarda

gmail mi kullansam acaba        siz hangisini tercih ediyorsunuz
 özgürlüğümüzü kısıtlamayan ve güvenli bizi izlemeyen açık kaynak bir mail uzantısı bulabilirmiyim
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2015, 19:01:47 »
Alternatif olarak kendi alan adınızı da alabilirsiniz.

Örneğin, falanfilan.com alan adını aldıktan sonra, 20-30 tl gibi bir ücretle de yıllık bir hosting paketi alarak kendi mail sunucunuzu kullanabilirsiniz. ismim@falanfilan.com gibi mesela.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...