Gönderen Konu: Linux Mint sistemi hakkında  (Okunma sayısı 3761 defa)

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: KDE
Linux Mint sistemi hakkında
« : 25 Nisan 2015, 21:04:19 »
Linux Mint 17.1 cinnamon yükledim ama yüklediğim sistemin deneme sürümü mü  kararlı sürüm mü olduğunu nasıl anlarım

daha önceden usb ye yüklemiştim ama hatırlamıyorum deneme sürümü mü kararlı sürüm mü oldugunu 
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: KDE
Ynt: Linux Mint sistemi hakkında
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2015, 01:40:30 »
Linux Mint 17.1 cinnamon yükledim ama yüklediğim sistemin deneme sürümü mü  kararlı sürüm mü olduğunu nasıl anlarım

daha önceden usb ye yüklemiştim ama hatırlamıyorum deneme sürümü mü kararlı sürüm mü oldugunu

Neyse en güzeli indirip tekrar yüklemek
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Linux Mint sistemi hakkında
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2015, 11:15:12 »
Linux Mint'in deneme sürümü olarak tanımlı bir ISO dosyası yoktur. Deneme sürümünden kastınız sürüm adayıdır muhakkak. İndirdiğiniz/kurulum yaptığınız ISO dosyasının sonunda rc olarak bir ek varsa, bu sürüm adayı demektir. Sürüm Adayı ISO dosyalarından kurulum yapsanız dahi, alacağınız güncellemeler ile kararlı yapıya geçiş yaparsınız.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]