Kullanıcı kaldırıldığında bu veriler sonradan kurtarılamayacak biçimde kalıcı olarak silinmezler. Tamamen silindiğinden emin olmanınız için diskteki boşluk alanının tamamının üzerine veri yazdırarak temizlemeniz gerekir, bunu Bleachbit ile yapabilirsiniz. Bu işlem uzun sürebilir, bitmesini beklemelisiniz.