Gönderen Konu: Pidgin İçin Whatsapp Eklentisi: Hesabı Telefonda ve Pidginde Aynı Anda Kullanma  (Okunma sayısı 5651 defa)

Çevrimdışı LonelyHero

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.2 “Rafaela”
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Nvidia GTX 550 Ti
  • İşlemci: Intel Sandybridge i5-2400
Burada anlatılan şekilde Whatsapp hesabını Pidgin'e ekledim.Kayıt ettikten sonra sorunsuz çalıştı.Ancak telefondan Whatsapp programına girmeye çalıştığımda tekrardan SMS veya ses ile kayıt yaptırtıyor,kayıt yaptıktan sonra ise Pidgindeki hesap "etkisizleştirildi" olarak hata veriyor.Yine aynı konudaki bu mesajda ise 2 hesabın kullanılamadığı bir kullanıcı tarafından söylenmiş.Bu sorunu aşmanın bir yolu varmıdır ? Pidgin'in farkli bir cihaz gibi görünmesi engellenebilir mi ?
Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
Pidgin'le ilgili durum nasıl çözülür bilmiyorum. Eğer bir web tarayıcısından Whatsapp'a erişmek sorun olmazsa şurayı kullanabilirsiniz. https://web.whatsapp.com/

Çevrimdışı LonelyHero

• Yeni Penguen
  • *
Sanırım öyle devam edeceğiz .Hazır Pidgin diye bir uygulama varken tüm hesapları aynı yerden yöneteyim demiştim ama başka bahara artık.

Çevrimdışı PerayKnox

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.2 - Rafaela
  • Grafik Kartı: Onboard
  • İşlemci: Intel
Konu açılmışken ben de buradan sorayım, dilerseniz yeni konu da açabilirim.

Ben de dün yaptım bu işlemi ve başarılıydı. Fakat gönderdiğim bazı mesajlara cevap alaibldim. Yani bana yazılanların hepsi iletilmei. Bazen de benim yazdıklarım iletilmiyordu. Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı?

Çevrimdışı LonelyHero

• Yeni Penguen
  • *
Burada yazılan mesajda sizin sorununuza benzer bir problem yaşanmış.Lakin herhangi bir cevap gelmemiş.Size önerebileceğim tek şey bu mesajda gösterildiği şekilde DNS değiştirmek olacaktır.

Konular iç içe gireceğinden dolayı forum yöneticilerinin tavrı genelde yeni konu açılması yönünde oluyor.Hem sorununuzu daha belirgin bir şekilde dile getirmiş olursunuz hem de çözümü bilen kişiler için ulaşılması kolay olur.

Çevrimdışı PerayKnox

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.2 - Rafaela
  • Grafik Kartı: Onboard
  • İşlemci: Intel
Burada yazılan mesajda sizin sorununuza benzer bir problem yaşanmış.Lakin herhangi bir cevap gelmemiş.Size önerebileceğim tek şey bu mesajda gösterildiği şekilde DNS değiştirmek olacaktır.

Konular iç içe gireceğinden dolayı forum yöneticilerinin tavrı genelde yeni konu açılması yönünde oluyor.Hem sorununuzu daha belirgin bir şekilde dile getirmiş olursunuz hem de çözümü bilen kişiler için ulaşılması kolay olur.

Anladım. Bu arada DNS zaten tanımlı bende, modem üzerinden.. Değiştirdim, bir şey değişmedi. Zaten bağlantı sorunu yok, sadece tek taraflı sorun var giden veya gelen diye.