Gönderen Konu: Ubuntu Touch kurmak hakkında  (Okunma sayısı 2345 defa)

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: KDE
Ubuntu Touch kurmak hakkında
« : 22 Ekim 2015, 22:00:16 »
Merhaba ;

Ubuntu touch kurmak istiyorum yardım eder misiniz?
Cihazım Samsung Glaxy S4 i9500
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Trpser

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.3 x64
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Ynt: Ubuntu Touch kurmak hakkında
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2015, 14:59:11 »
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2564187 adresinde s4 için Ubuntu Touch var ama alpha sürümünde.Çok fazla sorun var.Kamera ,ses, uygulama yükleme.... En son 2014`te güncellenmiş.İndirme linki çalışmıyor.Ubuntu Touch yüklemek için o dosya gerekli.

Çevrimdışı meda

• Penguen
  • Dağıtım: Manjaro-Lysia 20.0 X64 KDE
  • Masaüstü Ortamı: KDE
  • Grafik Kartı: GT 940MX
  • İşlemci: İ7 7500U
Ynt: Ubuntu Touch kurmak hakkında
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2015, 16:20:30 »
Bence hiç uğraşmayın. Çünkü hem port sistem hem de marketi çok fazla uygulama yok. İlla denemek istediğim bir sistem derseniz de Nexus 4 ya da Nexus 5 telefon ile Orjinal yüklü Ubuntu Touch sistemiyle benzer kullanıcı deneyimi elde edersiniz.  Diğer taaraftan telefonunuzun işlemcisi Samsung ürtetimi ise Ubuntu touch kelimesini telefonunuz için unutun daha mutlu olursunuz. :)
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;Peynir ekmek değil amaAcı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;Bedava yaşıyoruz, bedava.
                   Orhan VELİ"