Gönderen Konu: Düşük Donanımlı Sistem İçin Linux Mint Tavsiyesi  (Okunma sayısı 2823 defa)

Çevrimdışı Onur Açan

• Çok Yeni Penguen
  • *
    • onuracannn
  • Dağıtım: Linux Mint 17.2
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Onboard
  • İşlemci: İntel i3
Öncelikle iyi akşamlar;
foruma yeni kayıt oldum.

Linux mint 17.2 Cinnamon kullanıyorum. Sanal makine

Yakın zamanda taşınıyorum. taşındığımda eski masaüstüme 1 gb ram taktım 192 mb dı 700 küsür mb ram oldu veya 700 dür hatırlamıyorum. onda başka işletim sistemi kurulu

ona linuxun hangisini kursam hızlı ve istediklerimi yapabilirim. gönlüm şuan kullandıgım linux mintte tabiki 17.3 olursa kurarım 17.2 de kurulabilir:d

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Düşük Donanımlı Sistem İçin Linux Mint Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2015, 21:28:31 »
Kaynakları kısıtlı olan sistemler için Xfce masaüstü ile gelen sürümü deneyebilirsiniz. Bununla ilgili forumda açılmış konuları araştırınız.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı meda

• Penguen
  • Dağıtım: Manjaro-Lysia 20.0 X64 KDE
  • Masaüstü Ortamı: KDE
  • Grafik Kartı: GT 940MX
  • İşlemci: İ7 7500U
Ynt: Düşük Donanımlı Sistem İçin Linux Mint Tavsiyesi
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2015, 12:40:58 »
Mint 17.3 Cinnamon 32bit deneyin performansını beğenmezseniz; XFCE 32Bit sürümünü hatta görsel sölen olsun diye Elementary OS 0.3.2 32 Bit de yükleyebilirsiniz. Takas alanı 2 GB'dan az olmasın 4 GB idealdir.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;Peynir ekmek değil amaAcı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;Bedava yaşıyoruz, bedava.
                   Orhan VELİ"