Gönderen Konu: Hesap işlemleri hakkında  (Okunma sayısı 3937 defa)

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: KDE
Hesap işlemleri hakkında
« : 16 Aralık 2015, 09:34:24 »
Talebim ile hesabımı silerseniz  yazdığım konular ile  bana yazılan cevaplar kalır mı  yoksa onlarda silinir mi ?
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 09:52:12 Gönderen: osmanturkq »
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Hesap işlemleri hakkında
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2015, 10:01:46 »
Takma Ad (Nick) ve Üyelik Kuralları

5- Üyeliğin silinmesi talepleri kabul edilmemektedir.

Gerçekten geçerli bir neden olmadıkça üyelik silme işlemi yapmıyoruz. Dilerseniz kendi isteğinizle foruma girmeyebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 10:03:02 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2015, 10:06:57 »
Gerçekten geçerli bir neden olmadıkça üyelik silme işlemi yapmıyoruz. Dilerseniz kendi isteğinizle foruma girmeyebilirsiniz.

Mail adresimi kullanmayacağım farklı bir mail adresi ile forumunuza tekrar üye oldum.
2.bir üyelik sıkıntılı oluyormuş bu nedenle eski kulllanıcı adımı  silmeyi düşündüm ama  eski adresimle girmesemde olur .
eski mesajlar silinmesin.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 10:16:10 Gönderen: osmanturkq »
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2015, 10:33:04 »
Profilinzden mail adresinizi değiştirebilirsiniz ya da yeni e posta adresinizi gönderirseniz biz değiştirebiliriz. Forumda ikinci bir üyelik yasaktır. Yeni açtığınız üyeliğiniz bu sebeple silinebilir.

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2015, 10:40:42 »
Profilinzden mail adresinizi değiştirebilirsiniz ya da yeni e posta adresinizi gönderirseniz biz değiştirebiliriz. Forumda ikinci bir üyelik yasaktır. Yeni açtığınız üyeliğiniz bu sebeple silinebilir.

ozaman üye adı ve mail hesabımı değiştirebilr miyim ?
eski üye adımı kullanmak istemiyorum ve mail adresimi .
ϜϓſϞ EY TÜRK!
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
« Yanıtla #5 : 16 Aralık 2015, 11:17:55 »
[member=950]osmanturkq[/member], daha önce de böyle bir başvuru yapmıştınız. Size üye ismi değişiminin belirli periyotlarla gerçekleştiğini ve bunu duyurmak ve değişimi gerçekleştirmek için konu açtığımızı açıkladığımı hatırlıyorum. Hattta bu konulardan bir tanesi açıldığında size özel mesaj dahi göndermiştim. Üye adı değişimi için lütfen aşağıdaki bölümde açılan bu konuları takip ediniz.

Duyuru ve Kurallar

Bunun haricinde kullanıcı adı değişimi yapmıyoruz. Bununla birlikte e posta adresinizi her an için profil bölümünüzden değiştirebilirsiniz. Ya da yeni e posta adresinizi bize özel mesajla iletin biz değiştirelim.

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2015, 11:42:17 »
[member=950]osmanturkq[/member], daha önce de böyle bir başvuru yapmıştınız. Size üye ismi değişiminin belirli periyotlarla gerçekleştiğini ve bunu duyurmak ve değişimi gerçekleştirmek için konu açtığımızı açıkladığımı hatırlıyorum. Hattta bu konulardan bir tanesi açıldığında size özel mesaj dahi göndermiştim. Üye adı değişimi için lütfen aşağıdaki bölümde açılan bu konuları takip ediniz.

Duyuru ve Kurallar

Bunun haricinde kullanıcı adı değişimi yapmıyoruz. Bununla birlikte e posta adresinizi her an için profil bölümünüzden değiştirebilirsiniz. Ya da yeni e posta adresinizi bize özel mesajla iletin biz değiştirelim.

Tamam anladım teşekkür ederim .
kullanıcı adı değişikliğini takip edeyim , mail adresini değiştiririm ben
ϜϓſϞ EY TÜRK!
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2015, 11:53:23 »
Yeni konu açıldığında e posta ve özel mesaj ile bilgilendirileceksiniz. Konuyu kilitleyelim.