İyi akşamlar olsun,
Bu akşam üzeri elimdeki dökümanlardan kitap oluşturmak için Libreoffice Writter'ı açtım ve dosyaları kitap bütünlüğünde birleştirmeye başladım.
Fakat writter ve de dolayısıyla sistem bu işlem sürerken ardı ardına donmalar yaşamaya başladı. Her donma sonrasında sistemden yanıt alamayınca çaresiz reset atmak ve ana belgeyi birkaç defa kurtarmak zorunda kaldım.
Bu resetlerin sonrasında sistem her defasında sorunsuz biçimde açıldı.
Az önce de kitap bütünlüğündeki ana dosyayı oluşturup yedeğini aldıktan sonra sistemi reboot ettim. Herhangi bir sorun yaşamadan sistem normal biçimde açıldı.
Merak ettiğim nokta, acaba ardı ardına oluşan donmaların sonucunda attığım resetler ileride sistemde herhangi sıkıntıya yol açar mı?
Hemen belirteyim, sistem şu an normal çalışıyor.
Mesajlar Birleştirildi.
İyi akşamlar olsun,
Akşamüstünden beri ikide bir sistem donuyor. Az önce bir belge tarayım dedim ve "xsane" uygulamasını açtım. Gerekli ayarları yaptıktan sonra tara'yı tıkladım. Taramayı yaptıktan sonra sistem dondu. Zorunlu olarak bir kez daha reset atmak zorunda kaldım. Sistem açılınca da işlemi yineledim. Fakat biraz önceki gibi sistem donmasıyla karşılaşıp yeniden reset attım.
Sistem normal açıldı. Şu anda da normal çalışıyor görünüyor. Akşamüstünden beri ikide bir olan bu donmaların nedenini bir türlü anlayamadım. Acaba bilgisayarımda mı yoksa Linuxmint'te mi bir sorun var.