Gönderen Konu: Virtualbox ile kurduğum Kali linuxda aldığım hata  (Okunma sayısı 6497 defa)

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: KDE
Merhaba ;

Virtualbox ile Kali Linux 2016.01 sürümünü kurdum, kurulum bittikten sonra sistemi başlatmak istediğimde aşağıdaki ekranda takılıp kalıyor.

Düzenleme: Postimg bağlantısı kaldırıldı.
karakartala
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2016, 13:17:51 Gönderen: karakartala »
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
Ynt: Virtualbox ile kurduğum Kali linuxda aldığım hata
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2016, 14:11:27 »
İndirdiğiniz kalıbın MD5 doğrulamasını yaptınız mı? Virtualbox günlüklerinden bir sonuç çıkar mı bilmiyorum. Ama gönderirseniz bakarız. Virtualbox'ta kurduğunuz sistemi seçin. Makine(Machine) >Günlüğü göster(Show Log) yolunu izleyin. Çıkan yazıları paste2.org gibi bir siteden paylaşın.

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2016, 15:35:48 »
İndirdiğiniz kalıbın MD5 doğrulamasını yaptınız mı? Virtualbox günlüklerinden bir sonuç çıkar mı bilmiyorum. Ama gönderirseniz bakarız. Virtualbox'ta kurduğunuz sistemi seçin. Makine(Machine) >Günlüğü göster(Show Log) yolunu izleyin. Çıkan yazıları paste2.org gibi bir siteden paylaşın.

3 adet log kaydı var.
https://paste2.org/Yab7HMAB
https://paste2.org/M6KE8zFX
https://paste2.org/6KOjNUnB

« Son Düzenleme: 29 Ocak 2016, 20:08:57 Gönderen: osmanturkq »
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2016, 11:10:15 »

İnceleyebildiniz mi ?
ϜϓſϞ EY TÜRK!
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2016, 17:21:39 »
Alıntı
OHCI#0: Lagging too far behind, not trying to catch up anymore. Expect glitches with USB devices
Bilgisayara bağlı usb aygıtlarını çıkarıp Kali'yi başlatınca bir değişiklik oluyor mu?

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2016, 21:48:30 »
Bilgisayara bağlı usb aygıtlarını çıkarıp Kali'yi başlatınca bir değişiklik oluyor mu?

Usb ile bağlı sadece Fare vardı, onuda çıkartıp denedim ama olmadı.
Vmware Player ile Kali linux'u kurabildim yani şuanda sorunum çözüldü.
Teşekkür ederim.

ϜϓſϞ EY TÜRK!
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ