Gönderen Konu: Cinnamon standart menüsünü başka masaüstü ortamlarından kullanabilir miyim?  (Okunma sayısı 3677 defa)

Çevrimdışı Muhammed Ali

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux mint 17.3
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Cinnamonun menüsü acayip hoşuma gidiyor ama uygulamacık şeklinde imiş. Paket şeklinde bulamadım. Atıyorum xfce de, bu menüyü kullanabilir miyim? Mümkünse nasıl yapılır?

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Cinnamon menüsü, Cinnamon masaüstü ortamının bir eklentisi gibi çalışıyor, yani basit bir şekilde Cinnamon masaüstü için hazırlanmış diğer uygulamacıklardan farkı yok. Bu sebeple bu menüyü Cinnamon masaüstünde kullanamazsınız. Xfce için Whisker Menü isminde güzel ve kullanışlı bir menü mevcutolması gerek. Kullandığınız dağıtımda kurulu gelmiyor mu?

Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Muhammed Ali

• Çaylak Penguen
  • **
Xfce yi örnek olarak verdim. Ben sadece cinnamonun menüsünü merak ediyordum. Teşekkür ederim.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Cinnamon menüsü bir eklenti gibi (cinnamon uygulamacığı)  çalıştığından farklı masaüstü ortamlarıyla uyumlu değildir. Kullandığınız masaüstü ortamını söylerseniz, buna uygun benzer bir menü seçeneği varsa önerilebilir.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Muhammed Ali

• Çaylak Penguen
  • **
Teşekkür ederim, şuanlık cinnamon kullanıyorum. PTS 4 çıkınca geçiş yapmayı düşünüyorum. Muhtemelen Kde ya da xfce olacaktır.