Gönderen Konu: [Çözüldü] Oyunlarda Fullscreen oynayamama  (Okunma sayısı 3975 defa)

Çevrimdışı serii

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
[Çözüldü] Oyunlarda Fullscreen oynayamama
« : 06 Mart 2016, 01:13:49 »
Arkadaşlar bazı oyunları fulll screen oynayamıyorum. Windowed moduna ladığımda da küçük oluyor oyunun zevki olmuyor. Windowed modda çözünürlük değiştirdim onuda yemedi. Ne yapmalıyım neden olur  bu acaba...
« Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 02:35:01 Gönderen: serii »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Oyunlarda Fullscreen oynayamama
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2016, 01:48:26 »
Öncelikle çıktıları rica edelim.

[warning]Ekran Kartı ile İlgili Sorularda Verilmesi Gereken Çıktılar[/warning]

Denediğiniz oyunları nasıl kurdunuz? Bunlar doğal Linux oyunları mı, yoksa Wine vb. ile kurulmuş Windows için hazırlanmış oyunlar mı?
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı serii

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Ynt: Oyunlarda Fullscreen oynayamama
« Yanıtla #2 : 06 Mart 2016, 02:30:15 »
Doğal Linux oyunlari oynadiklarim. Steamden aldim Alien İsolation 30Gb indirdim ama zek alamdan oynuyorum. Buyutunce cozunurlugu pencere buyuyo ama oyun ayni kaloyo tam boy yapinca goruntu bozuluyo.

Mesajlar Birleştirildi.
Tam bunu yazarken aklima bisey geldi denedim oldu. Ayarladan once ayarlari yaptim Apply yaptim goruntu bozuldu ama ayarlar kaydedildi sonucta. Ciktim oyundan tekrar girdim bu sefer hem tam ekran hem de goruntu saglam geldi. Sorun cozuldu yani. Sizede tesekkur ederim [member=8]Butterfly[/member]
« Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 02:34:07 Gönderen: serii »