Windows 10 yanına Mint'i kuramıyorum, diskimde çok fazla bölüm varmış. O yüzden olmuyor. Zaten Win 10 çok hata veriyor belli bir süre kullanmak istemiyorum Windows'u. Ama bazı durumlarda bana lazım olacak o zaman geri yüklemek istiyorum. CloneZilla yı da bir araştırayım bakayım.
Mesajlar Birleştirildi.
Hocam Clonezilla'yı araştırdım ama basit bir anlatım bulamadım ve epey de meşakkatli duruyor. Dili de İngilizce. Sistemi kopyalayım derken herşeyi riske atmaktan korkuyorum. Bu programın Türkçesi ya da bildiğiniz daha basit bir anlatımlısı var mı? Ya da alternatif olabilecek daha basit bir program? Açıkçası bu işi programsız halletmek istiyordum ama söylediğim ilk yolda yani "sistem görüntüsü alma" yolunda bu işlemi yapanlar hep Windows üzerinden geri yüklemişler. O kadar baktım nette kimse Linux kurulu bilgisayara windows sistem görüntüsüyle geri yükleme yapmamış. Bu iş nasıl yapılır? Mümkün müdür? Sistem görüntüsüyle ya da Clonezilla gibi programlarla Windows imajı alsam da bunu Linux kurulu bilgisayara nasıl geri yükleyebilirim? Bu konularda illaki bilgi sahibi olan birileri vardır. Help me