Gönderen Konu: Heroes Of The Storm Açılmıyor  (Okunma sayısı 13765 defa)

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
Ynt: Heroes Of The Storm Açılmıyor
« Yanıtla #15 : 07 Haziran 2016, 16:57:25 »
Wow için benzer sorunlar yaşayanlar olmuş. Muhtemelen sizin yaşadığınız sorun da aynı nedenlerden kaynaklanıyordur. Farklı Wine sürümleri ile sorunun çözüldüğüü belirtenler olduğu gibi çözülmediğini de belirtenler olmuş. Konu içerisinde farklı çözüm önerileri de mevcut. Ancak gelen güncellemeler anladığım kadarıyla sık sık sorun çıkartmış. Maalesef net bir çözüm önerisi sunamıyorum.
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/20742855183?page=1

Çevrimdışı ragdesign

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mİnt
  • Grafik Kartı: ati 8500
  • İşlemci: i3
« Yanıtla #16 : 08 Haziran 2016, 00:01:34 »
Daha önceki Linux tecrubelerimde hic bu kadar memnun kalmamışdım Mint gercekden tam isteğigim gibi ama birde şu heroes of the strom sorununu cözersem deymeyin keyfime bakalım bende uğraşıyorum daha genede teşekkur ederim yardımınız icin

Çevrimdışı Knife130

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Linux
« Yanıtla #17 : 19 Ağustos 2016, 09:05:00 »
Daha önceki Linux tecrubelerimde hic bu kadar memnun kalmamışdım Mint gercekden tam isteğigim gibi ama birde şu heroes of the strom sorununu cözersem deymeyin keyfime bakalım bende uğraşıyorum daha genede teşekkur ederim yardımınız icin

Dostum benim içinde öyle Blizzard oyunları çalıştırsın yeter diye düşündüm fakat bende denedim yapamadım.
Battle.Net Helper Hata veriyor steam kurdum bir ara steam helper.exe 'de hata verdi.

Konu hâlâ aktif olup çalışmalar devam ederse çok sevinirim. Playonlinux'a bazı scriptler kurulabiliyor sanırım websitesinde görmüştüm ama nasıl kurulduğunu bilmiyorum.
Sen hala uğraşıyor musun acaba konuyu ne zaman açtın bulamadım da