Gönderen Konu: şifre istiyor  (Okunma sayısı 4274 defa)

Çevrimdışı Pangtudou

• Çok Yeni Penguen
  • *
şifre istiyor
« : 10 Haziran 2016, 09:05:51 »
sudo get vs. indirme işlemi yapmak için komut yazınca şifre soruyor ve şifre yazamıyorum?

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: şifre istiyor
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2016, 09:16:40 »
uçbirimde şifre yazarken güvenlik nedeniyle ekranda şifre görünmez, siz şifrenizi yazın ve enter tuşuna basarak işlemi uygulayın.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı Pangtudou

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2016, 10:37:15 »
Sorun orada şifremi yazamıyorum, sağ tuş da işe yaramıyor.

Düzenleme : Yazım kuralları
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 12:16:39 Gönderen: Butterfly »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2016, 12:23:36 »
[member=3343]Pangtudou[/member], neden yazamadığınızı açıklar mısınız? Siz şifrenizi yazarken herhengi bir işaret gözükmeyecek, buna rağmen şifrenizi girmeyi ve ardından giriş (enter) tuşu ile onaylamayı deneyiniz. Şifrenizi girerken * işaretleri görünmesini isterseniz düzenleme yapabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Pangtudou

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2016, 17:37:03 »

Mesajlar Birleştirildi.
http://hizliresim.com/9LGQDN        şifre yazamıyorum buraya yada bunu iptal edip yükleme yapmak istiyorum yanlışmı yazıyorum anlamadım

Çevrimdışı Muhammed Ali

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux mint 17.3
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2016, 19:51:05 »
Şifren yazarken gözükmüyor. Sorun bu mu? Yoksa göremediğin halde yazdın enter a bastın ama şifreyi kabul etmedi mi?

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2016, 23:47:59 »
Yanlış yazmıyorsunuz. Muhtemelen o ekranda şifre yazabiliyorsunuz. Ancak ekranda herhangi bir belirti/iz görünmediği için yazmadığını sanıyorsunuz. Bu güvenlik amaçlı bir önlemdir. Şifrenizin karakter sayısı görünmez. Siz şifrenizi klavyeden tuşlayıp giriş(enter) tuşuna basmayı denediniz mi?
Alıntı
yanlışmı yazıyorum anlamadım
Forum kuralları gereği yazım kurallarına uymanız gerekiyor. İletilerinizde noktalama işaretlerini kullanmıyorsunuz. Soru eki mi ayrı yazılır. Bu vb. yanlışlarınızdan dolayı iletileriniz düzenleniyor. Lütfen yazım kurallarına özen gösteriniz.

Çevrimdışı Pangtudou

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2016, 01:37:02 »
peki bu şifre ekranını kaldırma ihtimalimiz varmıdır devamlı şifre yazmak ekranı almak istemiyorum

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2016, 04:21:02 »
peki bu şifre ekranını kaldırma ihtimalimiz varmıdır devamlı şifre yazmak ekranı almak istemiyorum
Aynı başlık altında yalnızca bir soru/sorun hakkında konuşuyoruz. Yeni soru/sorunlarınız için lütfen yeni bir konu açınız. Sorduğunuz sorunun cevabı da forumda mevcut. Sağ üst köşedeki arama kutusunu veya üst çubuktaki Arama bölümünü kullanarak forumda arama yapabilirsiniz.
https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=5756.msg36644#msg36644

Yazım kurallarına uymaya özen gösteriniz. Bkz:
[warning]Forum Kuralları [/warning] Sorunuzun cevaplandığını düşünüyorsanız başlığı etiketleyebilirsiniz.[warning]Çözülen Başlıkların Etiketlenmesi[/warning]