Gönderen Konu: Linux Mint Kurulumu Sırasında Açılışta Kullanıcı Adı ve Şifre İsteme Sorunu  (Okunma sayısı 3052 defa)

Çevrimdışı leonidas02

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: cinamon
  • Grafik Kartı: Nvidia
  • İşlemci: İntel İ7
Ben Linux Mint Cinamonu UEFI destekli kuracağım, olmuyor! Açılıyor, DVD açılış yapınca şifre ve kullanıcı adı istiyor, kurulum yapamıyorum.  >:(  :'(  :)

Düzenleme : Konu başlığı, Türkçe karşılıklar ve imla
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 18:45:24 Gönderen: Butterfly »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Lütfen açtığınız konularda, forum kurallarımız arasında bulunan imla kurallarına özen gösteriniz. Forum Kuralları

Ayrıca forumda aynı başlığı birden fazla açmanız, konu başlığı veya içeriğinde "Acil" vb. ifadeler kullanmanız daha hızlı yardım alacağınız manasına gelmez. Bu sebeple açtığınız diğer konu geçici bellek alanına taşınmıştır.Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kurulum sırasında şifre ve kullanıcı adı istemesi hatalı yazdırılmış medya ya da sorunlu indirilmiş ISO dosyasına işaret eder. Öncelikle indirdiğiniz ISO dosyasının md5sum doğrulamasını yapınız. [Nasıl] Md5sum Kontrol Edilmesi

Eğer md5sum güvenlik doğrulamasında sorun varsa ISO dosyasını yeniden indiriniz, sorun yoksa ISO dosyasını DVD'ye mümkün olan en yavaş hızda yeniden yazdırmayı deneyiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Depresif

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Ryzen 3 2200G
  • İşlemci: Ryzen 3 2200G (APU)
    Oturum açma ekranı geldiğinde sağ üstte 10'dan geriye doğru sayılıp otomatik olarak açılıyor oturum. Sanırım arkadaş bunu farketmemiş.

Ben de ilk kez kurulum yaparken aynı sorunu yaşamıştım çünkü. Geriye doğru sayıp otomatik açıldığını sonradan farkettim.
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 14:13:09 Gönderen: Depresif »
Kitapların şarjı bitmez, bisikletler benzin istemez. Özgürlük budur.