Herşey çok güzel gözüküyor küçük bir hata ile karşılaştım, bilgisayar uykudan uyandıktan sonra ağ kısmındaki kablosuz sinyalleri kayboldu ve sanki ağ kablosu ile bağlanmışım gibi gözüküyor ve kablosuz ağları göremiyorum. Benzer bir sorun yaşayan var mı ?
Cahilliğime verin ancak,18 ve ubuntu 16.04 de aşırı sorunlarla karşılaşıldı sanki ? forumları takip ediyorum , bizzat bir çok sorunla karşılaştım , 17.3 ve 14.04 de yaşamadığım sorunsuz sıkıntısız konularda ayrıca..Bu neden kaynaklanıyor acaba ?
Ben henüz herhangi bir sorunla dahi karşılaşmadım, nedir sizin karşılaştığınız sorunlar merak ettim doğrusu.
Ön jackalardan kulaklığı taktığım bölüm yani,ses gelmemesi ubuntu ve mintte aynı problem.Mint çok ağır ve internetin 13mbit gelmesine rağmen aşırı derece ağır çalışması gibi bu tarz sorunlar yaşadım.
İndirme linklerini tıkladığımda sucuri ekranına yönlendiriyor. Sucuri ekranında ne yapmam gerekiyor? Sucuri'nin tıkla dediği linki tıkladığımda ücretli kayıt sayfası çıkıyor. Sucuri'ye ücretli kayıt olmam mı gerekiyor. Bu iso dosyasını indirmek için direk bir link yok mu acaba?[/url][/img]