Gönderen Konu: Stabil ve Seri Çalışmama Sorunu  (Okunma sayısı 2162 defa)

Çevrimdışı Kayasoft

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Kayasoft / Gerçek Bir Yazılım Serisi
  • Dağıtım: Debian
  • Masaüstü Ortamı: Mint - Cinnamon x64
  • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce 830M / İntel HD Graphics 5500
  • İşlemci: İntel Core İ5 - 5200U
Stabil ve Seri Çalışmama Sorunu
« : 14 Ağustos 2016, 17:41:02 »
Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 - 3 Saat Öncesine Kadar Windows Kullanıcısıydım Yani Linux Mint'i Yeni Yükledim. Ancak Bilgisayarım Windows'da Olduğu Gibi Seri Çalışmıyor.

Sorunlarım;

1-) Caps Lock Tuşunu Geç Algılıyor. (Kelimelerin Baş Harflerini Büyük Yazmak İstediğimden ve Hızlı Yazdığımdan 1. Harf İle Birlikte 2. Harfte Büyük Oluyor. Örneğin; Yazmak İstediğim: "Dondu" Yazarken: "DOndu")

2-) Windows Kullanırken Wi-Fi En Az 2 Bar Çekse Dahi İnternete Kolayca Girebiliyordum. Şimdi Linux İle Giremiyorum.

3-) Yazılım Deposundan Herhangi Bir Uygulama Yükleme ya da Silmeye Kalktığım Zaman; "xxxxx" paketi yüklenemedi / silinemedi. Lütfen İnternet Bağlantınızı Kontrol Ediniz. Uyarısı Veriyor. Fakat Mint'i Yüklediğim İlk Saatlerde İstediğim Gibi Yükleyip Silebiliyordum.

4-) Nadiren de Olsa Ara Sıra Sistemi Başlattığımda Kasıp Donabiliyor.
Loading... █████████████ %100 ORIGINAL PROFILE ® ✔ Official Linux Mint Forum

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Stabil ve Seri Çalışmama Sorunu
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2016, 00:00:29 »
[member=3640]Kayasoft[/member], lütfen mesajlarınızda yazım kurallarına özen gösteriniz, yazım kuralları forum kurallamız arasındadır.

Forumda aynı başlık altında birden fazla soru veya sorun hakkında konuşmuyoruz. Bu hususla ilgili aşağıdaki konumuzu inceleyebilirsiniz.

[warning]Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler[/warning]

Ayrıca yukarıdaki konuda istenen komutun çıktısını paylaşınız.

Bu konuda donma ve performans ile ilgili sorun hakkında konuşalım, diğer soru ve sorunlar için yeni konular açabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]