Gönderen Konu: Kurulum Sırasında Kurulum Sihirbazının Kapanması Sorunu  (Okunma sayısı 2268 defa)

Çevrimdışı kenaniler

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: linux mint 17.1 rebecca
  • Masaüstü Ortamı: mate
  • İşlemci: intel
Linuxmint 18 Sara Mate sürümünü indirdim. Unetbooting ile usb ye yazdırdım.  Live olarak açılıyor ama kurulum yapmak istediğimde Linuxmint i kur seçeneğini seçiyorum ilk kurulum ekranı ( dil seçeneği ekranı ) geliyor ama aniden kurulum ekranı kayboluyor. Usb ye yazdırma işlemini tekrar Lili Usb creator ile yaptım sonuç yine aynı.
https://www.linuxmint.net.tr/linux-mint-18-sarah/
yukarıdaki linkten windows üzerinden Md5 kontrolü yaptım doğrulama kodları farklı çıktı. Sorun iso dosyası doğru mu inmemiş olmasından kaynaklanabilir mi ?

Çevrimdışı Liva

• Penguen
  • Basit Düzey Mint Kullanıcısı
  • Dağıtım: Mint 17.3
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: AMD Radeon R4 and R5 Graphics
  • İşlemci: AMD A6 Quad Core 1.8 Ghz
Ynt: Kurulum Sırasında Kurulum Sihirbazının Kapanması Sorunu
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2016, 18:33:45 »
Bende de bir sefer aynı sorun olmuştu. md5 doğrulama kodu farklı çıktıysa yeniden indirip ubsye yazdırmayı deneyin. Yine yazdırmadan önce md5 kontrolü yapıp uyuşup uyuşmadığını teyit etmeyi de unutmayın.
~~~~~   Bazı insanlar o kadar fakir ki tek sahip oldukları şey para...   ~~~~~

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Kurulum Sırasında Kurulum Sihirbazının Kapanması Sorunu
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2016, 01:14:50 »
Mesaj gönderilen konudan farklı bir sorun olduğu için, mesaj bölünerek yeni bir konu oluşturulmuştur. Lütfen gönderilen mesajlarla ilgili aşağıdaki konumuzdaki hususları göz önünde bulundurunuz.

[warning]Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler[/warning]

Linux Mint 18 ile ilgili doğrulama işlemleri için buradaki yönlendirmeleri uygulayabilirsiniz, bağlantıdaki güvenlik anhtarları md5sum değil sha256sum değerleridir. Windows altında sha256sum değerlerinin doğrulamasını buradaki araç ile yapabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]