Gönderen Konu: [Çözüldü] steam kurdum ancak tepki yok  (Okunma sayısı 12090 defa)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: steam kurdum ancak tepki yok
« Yanıtla #15 : 21 Ağustos 2016, 17:35:29 »
Aşağıdaki komutla Cinnamon menü düzenleyiciyi açın.

Kod: [Seç]
cinnamon-menu-editor
Oyunlar => Steam kısayoluna çift tıklayıp açılan düzenleme alanında, Komut (Command) kısmına aşağıdaki satırı yazıp kaydedin.

Kod: [Seç]
sh -c 'env LC_ALL=C LD_PRELOAD='/usr/$LIB/libstdc++.so.6' DISPLAY=:0 STEAM_FRAME_FORCE_CLOSE=1 steam' %U
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı BotTheKill

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #16 : 21 Ağustos 2016, 23:15:00 »
Yaw tamam nalet olsun ya steam miteam kurmıycam olmuyo işte başka steam dağıtımına geçiyim bari çok teşşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sagolun
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 23:16:14 Gönderen: BotTheKill »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #17 : 21 Ağustos 2016, 23:51:22 »
Öncelikle forumda bu şekil hitap düzeyi ile yazışamayacağınızı hatırlatalım. Bu şekilde yaptığınız düzenleme ile sorun çözülmese bile bu tarz bir hitap tarzı kullanmanız size yardım etmeye çalışanlara saygısızlıktır.  Burada gönüllü olarak destek vermeminz, hiç kimsenin yav yavlu hitaplarına tahammül göstereceğimiz anlamına gelmiyor. Konuyu kilitleyip iletilerinizi moderasyon kapsamına alıyorum.

Bu konudaki önerilerle çözüme ulaşıp Steam başlatıcısında sıfırlanma sorunu yaşayanlar burada anlatıldığı biçimde yeni bir başlatıcı oluşturmayı deneyebilirler.

Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]