Gönderen Konu: Linux mint kurulumunda ilk çıkan login ekranını geçme  (Okunma sayısı 2404 defa)

Çevrimdışı Ozan

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: linux mint 18
Merhabalar,

Linux mint 18 sarah kurulumu yapıyorum ultrabook pc ye.. "please select a user pres f1 to enter a username" yazan bir yer geliyor. Sol tarafta login olun yazıyor. Kurulumun ilk aşamasında çıkan bu bölümü nasıl geçiyoruz. Sürekli sağ üst köşede de user mint will login in 30 seconds yazıyor.

Teşekkürler.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Linux mint kurulumunda ilk çıkan login ekranını geçme
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2016, 17:19:19 »
Bu hatalı indirilen ISO dosyası ya da sorunlu olarak yazdırılan medyalarda karşılabilen bir durum. İndirdiğiniz ISO dosyasının doğrulamasını buradaki gibi yapabilirsiniz. Windows altında doğrulama yapmak için dosyaların sha256sum değerini veren bir uygulama kullanabilirsiniz, çıkan sonucu bağlantıdaki değerlerle karşılaştırmalısınız.

Eğer ISO dosyası sağlamsa yani sha256 değerlerini doğrulayabiliyorsanız; ISO dosyasını DVD'ye mümkün olan en yavaş hızda yazdırmayı deneyin. USB bellek kullanıyorsanız, ISO dosyasını Unetbootin uygulaması ile yazdırmayı deneyiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]