Gönderen Konu: Home dizinindeki bütün dosyalar silinmiş  (Okunma sayısı 2218 defa)

Çevrimdışı korkmaz

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 18.1 Serena
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 3.2.6
  • Grafik Kartı: Radeon HD 7500M/7600M Series
  • İşlemci: Intel Core i5-3210M CPU @ 3.1GHz
Home dizinindeki bütün dosyalar silinmiş
« : 01 Aralık 2016, 15:58:31 »
Daha önce de İndirilenler dizini silinmişti,  ''home/İndirilenler bulunamıyor'' şeklinde bir hata alıyordum. Bugün Ev dizinindeki bütün dosyalar silinmiş. Daha önce Hazıfa az uyarısı vermişti bundan kaynaklı olabilirmi bilmiyorum. Sistemi tekrar eski haline getirme imkanım var mı?

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Home dizinindeki bütün dosyalar silinmiş
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2016, 17:07:07 »
Disk alanının azalmasının dosya silinmesi sorununa neden olması düşük bir olasılık. Şu uygulamayı veri kurtarma için deneyebilirsiniz. https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=3087.0
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı korkmaz

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 18.1 Serena
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 3.2.6
  • Grafik Kartı: Radeon HD 7500M/7600M Series
  • İşlemci: Intel Core i5-3210M CPU @ 3.1GHz
Ynt: Home dizinindeki bütün dosyalar silinmiş
« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2016, 19:34:21 »
Silinmeden önce aklıma gelen tek işlem o günlük rutin şekilde tarayıcıda geziniyordum. Bilgisayarı beklemeye aldım tekrar açtığımda sık kullanılanlarda ki resimler, indirilenler simgelerinin yanında bir uyarı işareti vardı.Ve bu dizinlere girilemiyordu.( Konum bulunamadı şeklinde hata aldım). Bilgisayarı yeniden başlattığımda bütün home dizini sıfırlanmış ayarlarım temalarım bütün dosyalarım dahil. Açıkçası ilk defa Linux Mint'te böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Sebepsiz yere böyle bir şeyin olması çok enteresan