Şu an Greenie'deyim. Öncelikle boot ekranında sıkıntı yaşadım açılış dilinden dolayı

F2'ye basıp İngilizce'yi seçebilirsiniz. Masaüstü ortamı çok hafif olduğu için flash bellekten dahi olsa muazzam bir hız var. Üzerinde binbir türlü yazım ve düzenlemeyle ilgili araç gereç var. Ha ama sonradan biz kendimiz kursak kurar mıyız bunları derseniz, evet kurabilirsiniz. Şu an harddisk'e kuruyorum. LXDE'yi hiç sevmedim bu arada

Dropbox üzerinde kurulu olarak geliyor dağıtımın, buna çok şaşırdım mesela; henüz hiçbir dağıtımda Dropbox'un öntanımlı geldiğini görmemiştim. Aslında Lubuntu'nun programlı hali desek sanırım yanlış olmaz. Birkaç tane kendi yazdıkları program var sanırım. Libreoffice güncel. Ve tıkır tıkır çalışıyor. İçinde hemen hemen her dil tanımlı olarak gelmiş, uğraşmıyorsunuz. GİMP ve PİNTA bile var. Sadece yazarlar için değil, aynı zamanda Kod yazarları içinde hemen her türlü (fazla anlamam gördüklerimi söylüyorum

) araç ve gereç öntanımlı olarak gelmiş dağıtımda. Biraz daha inceleyip de yazayım bari