Arkadaşlar iş icabı askeri kamp halindeyiz bölgede herhangi bi.yarlaşim yok e ilgisayarım hdd yi görmüyor. Büyük ihtimalle hdd bozuldu bu üzde bilgisayarı kullanamıyorum.zate burada internet de yok.
sorun şu elimde linuxmint 18.1 serena kalıbı yüklü usb disk var bilgisayarı bununla açabiliyorum fakat elimde sadece felm ve dizilerim var pc de kullanabileceğim ve live kalıpda kodekler mevcut değil indirip kursam bile her yeniden başlatmada tekrar yüklemem gerekecek.
Başka bir usb belleği disk olarak kullanıp mint 18.1 i kurdum fakat cinnemon çökme hatası alıyorum ve bilgisayarı kodek yüklemek için bile interneta bağlıyamıyorum acaba telefondan vlc indirsem live olarak açtığımda herseferinde konsaldan yükleyebilir miyim
İnternet çok kötü ve elektriği bile zor bulduğum için hepsii tek başlıkta iletme istedim konsoldan vlc kurulumu veya kodek indirip flashla yüklemeyle ilgili de link atabilirseniz hayatımı kurtarmış olursunuz ben araştıramıyorum dediğim gibi net çok zayıf şimdiden teşekkürler.
Mesajlar Birleştirildi.
Bu arada dışardan paketleri indirip yine live cd ile açtıktan sonra offline şekilde bu paketleri , mesela kodekleri depoya güncelleme gibi gösterip yükleyebilir miyim acaba yani kodekleri indirmeye çalışırken inmiş gibi gösterip direk yüklemeye geçemeziyim