Gönderen Konu: Parrot Kurulumu Sonrası Windows'a Erişim  (Okunma sayısı 4039 defa)

Çevrimdışı ugurksk

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • tarantulapasa@hotmail.com
  • Dağıtım: linux arch&xfce
  • Masaüstü Ortamı: xfce
  • Grafik Kartı: amd
  • İşlemci: intel
Parrot Kurulumu Sonrası Windows'a Erişim
« : 11 Şubat 2017, 13:24:26 »
merhaba  windosws üzerinden bunları indirerek

LiLi USB Creator
Parrot İşletim Sistemi

lili usb ile işletim sistemini kurdum kendi usbenim içine attım ve kurulumunu gercekleştirdim  kurulum başarı ile gercekleşti pc reset atıt ve bana secenek sunmadan direkt parrot işletim sistemini çalıştırdı şu an ben windows a geciş yapamıyorum windows a nasıl geciş yaparım ben parrotuda silmek istemiyorum istedigimde parrot a geciş yaparak  o işletim sisteminide kullanmak istiyorum ama şuan durumum windows a geçiş saglayamıyorum yardımlarınızı bekliyorum 3 gündür parrot işletim sisteminde kala lakdım yanlış birşey yapmak istemiyorum bana sestede yardımcı olmak isterseniz çok minnettar kalıcam cep numaram xxxxxxxxxxx çaldırın ben ararım ilginize  şimdiden teşekür ederim .

düzenleme: telefon numarası silindi.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2017, 15:30:39 Gönderen: Butterfly »
·´¯`·.¸. , . .·´¯`·.. >`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸>

Çevrimdışı abdyek

• Penguen
  • Dağıtım: Ubuntu Studio 18.04
  • Masaüstü Ortamı: i3wm
  • İşlemci: i5 - 2. nesil
Ynt: Parrot Kurulumu Sonrası Windows'a Erişim
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2017, 18:40:53 »
merhaba  windosws üzerinden bunları indirerek

LiLi USB Creator
Parrot İşletim Sistemi

lili usb ile işletim sistemini kurdum kendi usbenim içine attım ve kurulumunu gercekleştirdim  kurulum başarı ile gercekleşti pc reset atıt ve bana secenek sunmadan direkt parrot işletim sistemini çalıştırdı şu an ben windows a geciş yapamıyorum windows a nasıl geciş yaparım ben parrotuda silmek istemiyorum istedigimde parrot a geciş yaparak  o işletim sisteminide kullanmak istiyorum ama şuan durumum windows a geçiş saglayamıyorum yardımlarınızı bekliyorum 3 gündür parrot işletim sisteminde kala lakdım yanlış birşey yapmak istemiyorum bana sestede yardımcı olmak isterseniz çok minnettar kalıcam cep numaram xxxxxxxxxxxx çaldırın ben ararım ilginize  şimdiden teşekür ederim

USB'yi çıkarın, tekrardan windows a dönecektir
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2017, 15:31:15 Gönderen: Butterfly »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Parrot Kurulumu Sonrası Windows'a Erişim
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2017, 19:20:06 »
Forumda pentest ile ilgili dağıtımlara destek verilmemektedir.

Ayrıca aynı hususla ilgili birden fazla konu açmışsınız ve başka konulara da mesaj göndermişsiniz, forum kurallarına aykırı diğer konu ve mesajlar geçici bellek alanına taşınmıştır, bu konuda kilitlenmiştir ve bilahare geçici bellek alanına taşınacaktır.

Özelden, uzak bağlantı ile ve telefon gibi araçlardan yardım istemek de forum kurallarına ve kültürüne uygun olmadğı için mesajınız düzenlenmiştir.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]