Gönderen Konu: Caster.fm bağlantı sorunu  (Okunma sayısı 3098 defa)

Çevrimdışı hcshcs

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: mint
Caster.fm bağlantı sorunu
« : 21 Mart 2017, 20:27:01 »
merhaba,
işyerimdeki bilgisayardan caster.fm'e bağlanmak istediğimde (evdeki bilgisayarla aynı ayarları yapmama rağmen) bağlanamıyorum. muhtemelen filtreye takılıyor. ne yapabilirim?
teşekküler

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Caster.fm bağlantı sorunu
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2017, 23:03:54 »
Muhtemelen iş yerinde proxy ayarlarındaki engellemeye takılıyordur. Zenmate VPN gibi bir tarayıcı eklentisi ekleyerek girmeyi deneyebilirsin.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı hcshcs

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: mint
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2017, 14:22:35 »
Muhtemelen iş yerinde proxy ayarlarındaki engellemeye takılıyordur. Zenmate VPN gibi bir tarayıcı eklentisi ekleyerek girmeyi deneyebilirsin.
tarayıcıda zenmate kullanıyorum zaten evet ama mixx üzerinden yayın yapmaya çalışıyorum. bu programın caster.fm'e bağlanmasını sağlayacak bir yöntem arıyorum esasen.

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2017, 14:29:37 »
Yani bunun linux ile pek ağlakası yok, bu konuda bizim elimizden bir şey gelmez. İş yerinizdeki ağ ayarlarına biz müdahale edemeyiz, bilgi sistemleri ile görüştürüp o programın kullandığı portu açtırabilirsiniz mesela :)
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...