Gönderen Konu: Linux mint Sorunu  (Okunma sayısı 3065 defa)

Çevrimdışı Radex

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux mint
  • Masaüstü Ortamı: xfce
Linux mint Sorunu
« : 18 Temmuz 2017, 20:45:46 »
Arkadaşlar merhabalar Linux mint 18.2 xfce sürümünü kullanıyorum bilgisayarımda çift işletim sistemi kurulu mint ile windows olmak üzere, linux mint i çalıştırdığım zaman ilk girişte ses kapalı oluyor,tarayıcılardan videolar açılmıyor chrome,mozilla,opera vb. denedigim tarayıcılar oldu fakat durum değişmedi ve tarayıcılardan girdigim siteler bir süre sonra takılıyor ve kapatmak zorunda kalıyorum, ilginçtir ki steam programına giriş yapıp çalıştırdıgımda sorunlar bazen geçici süre için düzeliyor bazen buda yetmiyor düzelmesine kernell güncellemesi(4.10) ve 18.0 sürümündeydi 18.2 sürüm güncellemesi yaptım değişen bir şey olmadı yardımcı olabilirseniz memnun olurum bu şekilde kullanmak hayli sıkıntı vermeye başladı çözümü vardır umarım

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Linux mint Sorunu
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2017, 11:50:39 »
Bu kadar farklı sorunları tek başlık altından çözmeye çalışmak, sorunların çözümünü kolaylaştırmayacağı gibi başlığın ilerleyen süreçte karışmasına sebep olacaktır. Ayrıca benzer sorunları ileride yaşayacabilecek farklı üyelere referans bir konu olmamasına sebep olacaktır. Bunlar ve forum düzeni açısından her sorun için birbirinden farklı konular açmanız daha uygundur. Lütfen konu açmadan önce aşağıdaki konumuzu inceleyiniz.

[warning]Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler[/warning]

Bu konuyu kilitleyelim ve açacağınız yeni konulardan yardım öneresi sunmaya çalışalım.
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2017, 11:52:11 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]