Gönderen Konu: Ubuntu Wifi tamamen gitti  (Okunma sayısı 13365 defa)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Ubuntu Wifi tamamen gitti
« Yanıtla #15 : 01 Ağustos 2017, 10:26:13 »
Bu çıktılar hangi işlemden sonra alındı. DKMS ile sürücü kurulumu sonrası mı?

Sizin kurulum yaptığınız bağlantıda da eğer güncelleme olursa master branch ile kurulum önerilmiş. Kurulumu denediğiniz çatalın bakımı artık yapılmıyormuş. DKMS ile kurulum zaten master depodaki kaynak dosyanın otomatik kurulması için yönergeleri içeriyor. Bunun alternatifi kaynak dosyayı derleyip mevcut çekirdeğe eklemek. Böyle yaptığınızda her çekirdek güncellemesi sonrası aynı işlemi yapmanız gerekeceğini belirtmiştim.
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 10:27:20 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı _X_

• Çaylak Penguen
  • **
  • Grafik Kartı: Ati
  • İşlemci: Amd
« Yanıtla #16 : 01 Ağustos 2017, 12:38:59 »
Bu çıktılar hangi işlemden sonra alındı. DKMS ile sürücü kurulumu sonrası mı?

Sizin kurulum yaptığınız bağlantıda da eğer güncelleme olursa master branch ile kurulum önerilmiş. Kurulumu denediğiniz çatalın bakımı artık yapılmıyormuş. DKMS ile kurulum zaten master depodaki kaynak dosyanın otomatik kurulması için yönergeleri içeriyor. Bunun alternatifi kaynak dosyayı derleyip mevcut çekirdeğe eklemek. Böyle yaptığınızda her çekirdek güncellemesi sonrası aynı işlemi yapmanız gerekeceğini belirtmiştim.

DKMS sürücüler kurulduktan sonra tekrar bilgisayarı açtığımda konsoldan herhangi bir komuta işlem yapmıyor hocam.Yani DKMS  kurduktan bu çıktıları alamıyorum.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2017, 13:32:29 »
Kurulumları yapıp, kurulum sırasındaki tüm çıktıları buraya aktarır mısınız? Eğer bu şekilde bir çözüm bulamazsak çekirdek 4.4.x ile uyumlu PPA deposundan kurulum için yönlendireceğim.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı _X_

• Çaylak Penguen
  • **
  • Grafik Kartı: Ati
  • İşlemci: Amd
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2017, 14:03:10 »
Kurulumları yapıp, kurulum sırasındaki tüm çıktıları buraya aktarır mısınız? Eğer bu şekilde bir çözüm bulamazsak çekirdek 4.4.x ile uyumlu PPA deposundan kurulum için yönlendireceğim.

Hocam şuan da windows 10 kurdum ancak tekrardan Ubuntu kurabilirim.Ancak Windows10 da internette sorun olmasa da inanılmaz bir ağırlık var.Speed test yaptığımda 10 mbps den aşağısını görmüyorum.Ancak dosya indirmeye çalıştığımda ise inanılmaz yavaş bir hızla iniyor en sonunda ise yarıda kalıyor.Bu donanımsal olma ihtimali varmı yani wifi kartı