Nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.
Bootstrap 3 hazır tema kullundım. Yarıdan fazlası değişti zaten temanın. Bi dünya css ve HTML kodu çıkarıp ekledim. Ancak site responsive değil.
Firefox ta kullandığım bir eklenti var mesela "Mobile View Switcher " . Hepsi buradaya giriyorum ona tıklıyorum mobile haliyle görünüyor site başka bir yere giriyorum aynı şekilde sonuç alıyorum. Sahibinden.com aynı şekilde mesela. Bilindik sitelerin hepsinde mobile görünüme geçiyor. Ancak benim sitede olmuyor. Bootstrap da çözünürlük 768px in altına inmeden menu hamburger e dönüşmüyor. Mesela sahibinden com da 1240px width olmasına rağmen mobilde görünüme geçince mobile haline bürünüyor site bunu nasıl sağlayabileceğime kafa yoruyorum iki gündür. Ama bir sonuca varamadım.
Fotoğra galerisi large da 4 grid ve mobile görünüme geçiyorum yine 4 grid oysaki ikiye inmesi lazım. Acaba bootstrap 3 kullanmakla hata mı yaptım ?
Bunu gerçek manada responsive nasıl yapabilirim kafamdaki soru bu ?
Site Şu :
musaakay.com[member=5202]Gokhankrll[/member]
[member=1]Danny[/member]
[member=4367]dokmeefrail[/member]
Sizleride çağırıp rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Herkesin iyi kötü bir akıl hocası oluyor danışabileceğim. Benim danışıp sorabileceğim kimsem yok.