Öncelikle merhabalar ubuntu yüklü sistemimde ağ üzerinde kullanmakta olduğumuz bir yazıcıya bağlanmak istiyorum yazıcıya bağlantı yapıyorum iyi güzel yüklemelerde gerçekleşiyor fakat yazıcılar listesinde yazıcıyı gördüğümde herşey başlıyor yazıcıyı seçtiğimde ayarlar kısmında (Yazıcı durumu :Boşta - src = libcanon_pdlwrapper.c, line = 514, err = 0¥nDEBUG: Wrote 1 pages...) şeklinde bir error görünüyor tekrar yeni bir sınama sayfası gönderdiğimde (src = libcanon_pdlwrapper.c, line = 514, err = 0¥nDEBUG: PID 2452 (gs) exited with no errors.) şeklinde bir error daha alıyorum sonuç olarak yazdırma durumu ekranına geçtiğimde belgenin yazdırma durumu DURDU olarak görünmektedir yazdırma hatası belge işlenirken sorun oluştu tarzı bir hata vermektedir bu hatayı tanıla diyerek açtığımda
trouble-shooting Printing
The next few screens will contain some questions about your problem with printing.Based on your answers a solution may be suggested .
Click"forward"to beğin
demektedir bu adımdada ileri dediğimde
Status Messages
There are status messages associated with this queue.
The printers state message is:İnvalid printer command
"Clean"."." hatası ile devam etmektedir ağda bulunan başka model başka marka bir yazıcıya ağ üzerinden bağlantı yapmak istediğimdede aynı hatalarla karşılaşmaktayım fakat usb üzerinden bilgisayara direk bir yazıcı tanımlamak istediğimde hiç bir problem olmadan yazıcıyı kurup kullanabilyorum bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek birisi varmıdır.
Düzenleme: Kod etiketi